torsdag 2. februar 2012

Vintage fra India!

God morgen- og for en herlig vintermorgen vi i har i Lillestrøm i dag!
Fantastisk, rød soloppgang fulgte oss på vei til butikken:-)
Vi holder fortsatt på med noe innkjøp fra fine leverandører, men en god del nyheter har allerede rukket å komme til butikken. Blant annet mye vintage interiør fra India. Vakre trearbeider, skåler og noen meget dekorative stempel-blokker som du ser ovenfor her bl.a. For ikke å glemme håndhamrede store brett og lekre tepper laget av vintage sarier!

 Alle varene ligger ute i NETTBUTIKKEN! - og selvfølgelig i butikken i Lillestrøm.
PS; husk og lik oss på fb om du vil være med i konkuransen om å vinne en designperle av en stol:-)
 Fin torsdag til deg som titter innom, klem fra jentene hos ZanZ

3 kommentarer:

 1. Hei igjen! Må bare få si takk for titten når jeg var innom hos dere på tirsdag. Veldig fornøyd med adventsflaskene jeg kjøpte, og med den flotte rabatten jeg fikk! Ganske morsomt å være i butikken mens dere tok bilder til bloggen :) Klemmer fra hun som etterlyste Mugtailkopper, men som bor i Hardanger :)

  SvarSlett
 2. Hei Hardangerjenten! Så koselig at du legger igjen en kommentar og ikke minst at du likte butikken:-) De flaskene blir fine til advent, ellers er de jo fine å bruke f.eks bare en ellers i året også. Vet ikke om du allerede har oppdaget det, men du kan ta ut selve lysestaken og bruke flaskene som vaser også:-)
  Fin fredag til deg, klem fra jentene.

  SvarSlett
 3. Hei Hardangerjenten! Så koselig at du legger igjen en kommentar og ikke minst at du likte butikken:-) De flaskene blir fine til advent, ellers er de jo fine å bruke f.eks bare en ellers i året også. Vet ikke om du allerede har oppdaget det, men du kan ta ut selve lysestaken og bruke flaskene som vaser også:-)
  Fin fredag til deg, klem fra jentene.

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!