mandag 20. februar 2012

Oui, oui!!

Der stopper mer eller mindre det franske vokabuleret til web-ansvarlig her- MEN hos ZanZ har vi fått inn noen fantastiske franske delikatesser i butikken og NETTBUTIKKEN nå!!
Den verdenskjente franske kokken Nicolas Vahè, nå bosatt i Danmark har utviklet en rekke lekre produkter. Alle er produsert lokalt i Frankriket ved bruk av franske råvarer. Dette er produkter som smaker fantastisk - flere av oss har blitt smått avhengig av mûsli med yougurt naturell og en skje marmelade til frokost:-)

For ikke å glemme sjokolade fonduen.... Denne er holdbar i opp til 2 uker og kan varmes opp hele tre ganger. Om man ikke spiser opp alt første gangen da! Fantastisk deilig å duppe oppskåret frukt i, og slett ikke værst å spise som den er heller!
Mangler du en vertinnegave, eller ikke vet hva du skal gi i bursdagsgave til noen er disse produktene fine å gi bort som gaver også! Vi pakker de gjerne inn for deg og kan sende de dirkete til mottaker om ønskelig.

Ha en smakfull mandag folkens!! Klem fra jentene hos ZanZ

1 kommentar:

  1. Jeg blir så utrolig glad når jeg ser den utrolige flotte butikken deres på Lillestrøm. Helt klart verdt et besøk, beste butikken jeg har besøkt når det gjelder interiør. DELIKAT. Kommer snart og titter litt...Ann-Mari

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!