lørdag 18. februar 2012

Tape it baby!

I går hadde vi besøk i butikken av leverandøren av MT tape- de som fører den dekorative Washi tapen. Vi har hatt tapen deres en stund nå og bruker den til mye forskjellig. Alt fra veggdekor som ovenfor til dekorativ gaveinnpakning med mere!

Denne våren kommer det en rekke nye farger, mønstre, prikker og bildedesign på tapene og vi plukket ut mange fine nyheter som kommer i butikken om ikke lenge.
Bruker du washi tape? Og hvordan i tilfellet?! 
 Ellers kom det inn noen fantastiske vintage møbler helt på tampen i går. "The mother of all slagbenker" om det går an å si det. Utrlolig flott med en fantastisk rå patina. Vi fikk også inn et lekkert vintage bord med blekkplate som f.eks vil være utrolig tøff som en enkel, frittstående "kjøkkenøy", et lekkert vintage glasskap og noen superfine små vintage taburetter/barnekrakker. Du finner de i butikken i Lillestrøm og i nettbutikken under nyheter etterhvert. En liten forsmak får du her!

Fineste lørdag til deg som titter innom, klem fra jentene.

3 kommentarer:

 1. Så herlig å få påfyll av TAPE!!
  Det er så herlig å forlyste seg i nyheter.
  Selv har jeg desverre kjøpestopp i noen dager, etter
  en bananasrunde på en annen interiørbutikk =)

  Titter nok innom dere en dag om ikke lenge.

  Ane

  SvarSlett
 2. Så stilig kjøkkensofa! Slitt, rå,men gud så lekker!!! Jeg må ta meg en tur til Lørdag, bare for og drømme meg bort litt:) hmmmmmm. Ann-Mari

  SvarSlett
 3. Hello to every body, it's my first pay a quick visit of this webpage; this webpage contains awesome and in fact fine data in favor of visitors.

  Take a look at my homepage; anti cellulite treatment

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!