mandag 13. februar 2012

Kreativt kaos?


Finnes det noe som heter det? Vi velger å si ja;-) Bildene under viser litt hva som hender når vi starter med å lage en ny vindusutstilling... det baller nemlig fort på seg og etter noen timer med god gammeldags flyttesjau, omrokkering av lamper, mye bæring og en god del fundering, samt noe prøving og feiling har vi en "ny butikk"
 Dette er helt klart en kveldsjobb...!
Hmmm...mye saker som skal finne en ny plass og integreres med de fine vårhyhetene som stadig kommer inn, men så er det også dette som gjør at butikken stadig er i dynamisk endring og ikke oppleves som statisk!
 Fortsatt kaos ovenfor her, men en god del timer senere begynner vi å nærme oss fornøyd...
Fine sjefen, Lene i farta!
Nå har vi fått påfyll av de dekorative Mug Tale- krusene igjen!!
Grafisk, sort/hvit ved det ene vinduet. De lekre nyhetene fra HK Living sammen med et kjempeutvalg av  tøffe Tolix i flere farger og varianter ved et annet.
Akkurat i det det hersktet nogenlunde orden på de 150kvm butikken er på, stoppet en lastebil utenfor...
Så e det påan igjen! I dag skal vi stille ut og fotografere de fine vårnyhetene fra House Doctor!! De kommer ut i nettbutikken i løpet av kvelden og morgendagen.

Håper du likte dette bilderaset fra butikken. Er litt morosmt å vise fram litt av prosessene som skjer der for dere også. Gi oss gjerne en tilbakemelding om dette er noe dere vil se mer av:-)

Fin uke ønskes, klem fra jentene hos ZanZ.

6 kommentarer:

 1. Haha =) Ja sånn er det! Det blir MYE rot før
  det tilslutt bil så fint så!! Det gir masse energi å
  lage nye utstillinger! Det er jo det som er GØY!!
  Ble nesten litt misunnelig av dette bilderaset, jeg =)

  Fin mandag til dere, og kos dere med alt det nye
  fine fra House Doctor!! Ane

  SvarSlett
 2. åhh her var det mye lekkert! Sikkert en drømmebutikk å rote rundt i:) Fin dag til dere og kos dere i kaoset:)

  SvarSlett
 3. Gøy med omøblering,især når det blir så fint som her.Ja det er noe som heter kreativt kaos,har det hjemme hele tiden:):)
  Kos dere med bildetagning av fine House Doctor..
  klem

  SvarSlett
 4. Takk takk! Hyggelig med fine tilbakemeldinger:-)

  SvarSlett
 5. Selvfølgelig er det noe som heter kreativ kaos.....det MÅ være kaos når man er kreativ...når det er orden i rekkene ,er det veldig vanskelig å være kreativ :)))Butikken "bugner" av lekre ting ,og jeg blir alltid innspirert etter å ha vært å besøkt dere. Ha en deilig uke. WIOLA

  SvarSlett
 6. Det SKAL skje noe i en butikk,den skal leve og vibrere og stadig gi nye fristelser.Ikke noe som er verre enn butikker med ansatte som står rett opp og ned og ikke gjør noe fornuftig!!!Hurra for kreativt kaos roper jeg:)))
  Toveklem:)

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!