onsdag 1. februar 2012

Vinn en Eames - og litt nyheter i butikken!

Hei folkens! Minner bare om muligheten til å vinne denne fantastiske designperlen av en stol:
Det eneste du trenger å gjøre for å være med er å følge oss på FB! Du finner link øverst til høyre på beloggen eller til venstre på nettsiden vår: www.zanz.no. Ønsker du og ytterligere øke dine vinnersjanser deler du på din egen FB side!

I dag kom de superkule, krusene/koppene med grafikk av selveste Arne Jakobsen inn døren hos ZanZ. Disse er ikke bare gode å drikke av, de er stabelbare, kule å skrive ord med på kjøkkenhyllen, tøffe til å oppbevare f.eks penner i på skrivepulten og kommer nå også med fine trelokk som gjør at de også kan brukes til oppbevaring! Prisen er det heller ikke noe å si på: 149kr! Du finner de i nettbutikken under nyheter:-)
Fra samme produsent kommer disse morsomme tavlene med grafikk av Arne Jakobsen. Vi har fått de inn i fargene pink, turkis og knall gul! Tavlene har tall, alfabetet og en klokke+ at "Jeg elsker deg" er påtrykt på hele 9 ulike språk!  Morsmme å ha på barnerommet, eller fine på kjøkkenet eller gangen for den sags skyld! Hva vi kaller en design godbit;-)
Helt på tampen må vi nevne at i morgen går ZanZ sin HK Living bestilling fra Nederland, spekket med de tøffe brødfjølene, "Knappe"-knaggene, store glassflasker i ulike farger og mer. Vi gleder oss til å få de i hus i løpet av neste uke:-)

Fin kveld til deg som er innom oss:-) Klem fra jentene hos ZanZ

4 kommentarer:

  1. Oi, her var det mye å sikle etter! Eamesstolene er jo bare luuuvlig!! Og Arne Jakobsen kopper er heller ikke å forrakte!! Myeeee fint! Vilde

    SvarSlett
  2. Gult er kult! Mange fine varer. Eames har jeg drømt om en god stund nå. Design på sitt beste! Har delt og likt, og kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har gjort det før! Fortsett å spre god design. I like :-) Miriam

    SvarSlett
  3. Follow your heart and your dreams will come true!

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!