lørdag 24. mars 2012

VINN GAVEKORT HOS ZANZ!!

Herlige lørdag!! I dag er det Bylørdag i Lillestrøm- og for en ramme vi har rundt arrangementet - sol og skyfri himmel:-) Hos ZanZ feirer vi med å ha en liten påskekonkuranse. Denne kan alle være med på. Vi har nemlig gjemt to rosa påske egg. Ett fysisk i butikken i Lillestørm, det andre på et produktbilde under nyheter i NETTBUTIKKEN! Den første som finner ut hvilket bilde det rosa egget gjemmer seg på og sender en mail til: post@zanz.no, vinner et gavekort til bruk i butikken på 300kr! Bli med på morroa davel;-) Minner også om Day Home salget vårt; en mengde puter, sengetepper og pledd til halv pris i dag!!Forøvrig kan Lillestrøm friste med et program for både liten og stor i dag:


I dag blir det Påskestemning i Lillestrøm. Det blir satt opp en stor grill på hjørnet ved Burger King, gratis pølser til alle, utdeling av påskeegg (500 stk) til barna. Musikk og speaker som skaper stemning og liv i byen:-) Samt i bye’n vil det bli gjemt 100stk.påskeegg ( i butikker), hvor du vil finne flotte overraskelser.

Så i dag anbefaler vi alle å ta turen til Lillestrøm for litt liv og stemning! Ses vi hos ZanZ?! 

Fin lørdag, klem fra jentene.  

2 kommentarer:

  1. Hei :) Vet du om det er mulighet til å fortsatt få tak i det rosa/grå trekket med peacetegn på? Angrer så veldig på å ikke ha kjøpt det tidligere og får det ikke ut av hodet..
    Mvh Kjersti

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!