fredag 23. mars 2012

Day Home til halv pris!!

I morgen er det bylørdag i Lillestrøm! Hos ZanZ feier vi denne med å blant annet ha et stort salg på en mengde tekstiler fra Day Home. Her kan du gjøre noen virkelige kupp. Vi har en rekke ulike puter, pledd og sengetepper samt noen småvarer som stofftrukne notisbøker mm for å nevne noe!!Salget er i gang i butikken og blir desverre ikke å finne i nettbutikken denne gangen.


Men- i morgen lager vi en liten påskekonkuranse i anledning bylørdagen i både nettbutikken og butikken i Lillestrøm. Vi gjemmer et rosa påskeegg på et av produktbildene under nyheter i Nettbutikken- og et fysisk i butikken. Finneren av dette vinner et gavekort på 300kr fra ZanZ. I nettbutikken er det slik at den første som sender en mail til post@zanz.no og sier på hvilket produktbilde påskeegget er, stikker av med gavekortet!!

Mer info om bylørdagen generelt kan du finne i et eget bylørdag-bilag i Romerikets blag og i et eget blogginnleg i morgen. Det kan nok lønne seg å ta turen til Lillestrøm i morgen- vi lover god stemning og flotte tilbud over hele byen!!

Fin fredag:-)


3 kommentarer:

 1. Takk for en herlig butikk og nettbutikk! Dessverre syns jeg det er meget dumt at dere ikke lar dem som ikke kan komme innom butikken ved slike tilfeller å delta på tilbudet...
  Ha en fin by lørdag, Klem Anna

  SvarSlett
 2. Takk for det Anna! Vi er enige i at det er dumt at vi ikke kan kjøre salget begge steder, men det har med logvistikken å gjøre. Det er en utfordring å ha varene fysisk i butikk og samtidig i nettbutikken ved slike salg fordi en vare kan pluselig være utsolgt i butikken samtidig som den blir bestillt i nettbutikken. Vi har gjort noen erfaringer med julesalget. En tanke til neste salg som kommer må kanskje være å fordele varene på nettbutikk og butikk? Skal ta med meg din tilbakemelding og mine betraktinger videre til diskusjon!! Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 3. Ååå, så mye fint! Hva er ordinær pris på de sengeteppene med synlig søm? Ser ut som en av de er i linfarge/beige hvis det stemmer? Har dere de til enkeltseng? :)

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!