fredag 2. mars 2012

Som vi gleder oss til i sommer...

da skal vi nemlig ta på oss en av disse lekre, florlette franske sommerkjolene, sandaler- eller kanskje bare oppleve sanden mellom tærne...
Nå går det fort mot vår og sommer. Været vi har i Lillestrøm er jo intet mindre en fantastisk og gjør det lett å drømme om sommer. Vi får inn flere fantastiske modeller av dette lekre fraske merket. Perfekte til sommerfesten så vel som over bikinien på stranden. Forventet ankomst til butikken i er i april.
 Fin fredag til deg som titter innom og en strålende fin helg!

ZanZelig hilsen jentene.

4 kommentarer:

 1. HEI,
  SÅ FLOTTE KJOLER, DEN ROSA ØVERST TIL HØYRE, HVILKET MERKE ER DET, OG PRIS PÅ DEN? SYNES DEN VAR SÅ LEKKER.... LIKER ROSA.
  SENDER DERE VARER, I TILFELLE HVA BLIR KOSTNAD PÅ DET?
  KJOLEN SER STOR UT, MEN ER STØRRELSENE NORMAL, ELLER STORE I STØRRELSER?

  HÅPER DERE HAR TID TIL Å SVARE. PÅ FORHÅND TAKK.

  HA EN FIN HELG,

  KLEM TOVE

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tove! bildene ovenfor er fra når vi gjorde innkjøp. Kjolene er ikke i butikken enda, men ventes inn i slutten av mars håper vi. De kommer fra et fransk merke og produseres også i Frankeriket. Som våre andre varer vil du også finne disse i nettbutikken vår (www.zanz.no) og vi sender selvsagt over hele landet - ja til og med til utlandet tror jeg! Frakt er 150kr. Størrelsene er nokså normale.

   Så da er det bare å holde utkikk på bloggen eller nettsiden vår når kjolene ankommer butikken! Vi tar ikke inn så mange av hver sort. Ha en fin dag, klem fra jentene.

   Slett
 2. Flotte kjoler, jeg kommer innom dere i dag.... håper de er like fine på meg :-)
  Ha en herlig dag i solen.

  Brit

  SvarSlett
 3. JA!! Som jeg gleder meg til sommeren! Florlette kjoler, ja takk =)
  Herlige nyheter dere viser frem!

  Finfin fredag til dere!
  Ane

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!