torsdag 6. juni 2013

Nytt fra Design Letters!Er du som oss litt småforelsket i det stramme, grafiske og rene porselenet fra Design Letters med grafikk av Arne Jacobsen? Nå har vi fått inn A- for Aqua vann-karafel. Den rommer 1 liter, har en stor A på framsiden og skriften AQUA med små bokstaver bak.

Vi tenker den ikke er dum med fløtemelk eller vaniljesaus til jordbærene vi tenker å spise MASSE av i de fine porselenskålene fra Design Letters i sommer heller:-)

Vi har også fått inn de stramme og kule porselen-asjettene i alle bokstavene nå: 
Like kule som dekorasjon på veggen som praktiske og fine å bruke i dagliglivet. Disse tåler oppvaskmaskin og er av like fine kvalitet som koppene og skålene fra DesignLetters.


Trenger du en krukke til oppbevaring av sukker, kaffe, te eller kanskje ungenes tusjer er den nye Multi Jar med tett lokk i sort tre tøff og praktisk:
Med en høyde på 12 cm og 11cm i diameter er denne fin til så mangt. Denne har bokstavene A, B, C, D og E rundt.  Design Letters har selvsagt heller ikke glemt barna - og koppene, asjettene og skålene i melamin er virkelig supre. Fantastisk kvalitet,  tøft design og en meget hyggelig pris til 98kr/stk er det en super dåpsgave eller bursdagsgave. Denne er like populær hos de aller minste som hos de litt større barna som holder på å lære seg bokstavene.

Du finner alle disse fine produktene fra Design Letters i nettbutikken ved å klikke HER!

God, grafisk torsdag fra jentene hos ZanZ:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!