tirsdag 11. juni 2013

Byfest i Lillestrøm! Gjør KUPP hos ZanZ!!

Onsdag 12 juni braker det atter i gang 
med BYFEST i Lillestrøm:-) 


Under BYFESTEN i Lillestrøm 12-15 juni er det full markedstemning, liv og røre i Lillestrøm. Byen bugner av gode markedstilbud - også hos ZanZ. 

Nå kan du virkelig gjøre noen fantastiske kupp på varer som normalt ikke selges til nedsatt pris, men vær rask - her gjelder "førstemann til mølla"-prinsippet. 

Noen av møblene, f.eks de fantastiske vintage skapene fra Frankriket finnes det kun ètt av hver av - unike som de er.

Av andre fantastiske tilbud kan vi nenve:

All lagerført Tolix stoler og 50cm krakker: -25% 

Under BYFESTEN selger vi nå de fantastiske Jielde gulvlampene med 6 armer à 40cm til -30%!!
Disse tøffe lampene ble designet av Jean-Louise Domecq på 50-tallet som en arbeidslampe. Lampen er håndlaget i metall og med porselensfatning. Svært god kvalitet! Hver lampe har egen etikett med serienummer.
Lampene er en designklassiker og et samleobjekt over hele verden!
Fantastiske håndhamrede kobberlamper fra Kairo: -30%
ZanZ er en av de få butikker i Norge som forhandler disse lekre lampene. Lampene håndlages i et lite verksted i gatene bak det store markedet i Kairo, Khan El Kahalili. Kobberet bankes ut i den runde formen og de små hulene prikkes jevnt ut over hele overflaten. Hullmønsteret danner et flott mønster på vegger og tak om man ønsker det. Om man ikke ønsker den dekorative effekten kan man bruke en reflektorpære. Lampene er produsert under prinsippet om Fair Trade.
Lampen er også veldig tøff å bruke som en gulvlampe- stående på gulvet! Master stoler fra Kartell, grå: Få to, betal for en!

Starck har hyllet tre design ikon-stoler i denne stolen: Syveren av Arne Jacobsen, Tulip Armchair fra Eero Saarinen og The Eiffel Chair fra Charles Eames og fusjonert ryggene i disse tre ikonstolene om til en stol.
Stolen kommer i 7 forskjellige delikate farger, kan både stables og stå ute. Den er laget i farget modifisert polypropylen som det ikke blir riper i og den egner seg meget bra rundt spisebordet - så vel som på kontoret, offentlige miljøer eller i hagemiljøer.


 -25% på ALLE tekstiler!! Det være seg puter, sengetøy, håndklær , badekåper mm. Vi fører mange fine merker som Missoni Home, By Nord, Sence of Joy, Hay mm

Pirat- bordben fra Design By Us er virkelig superlekre og en fantastisk måte å få et skreddersydd, men lekkert designbord. Tilpass bare en ønsket bordplate etter passende mål, skru på disse lekre bena - og vips har du et unikt og lekkert bord!!
Under BYFESTEN er det 50% avslag på disse lekre bordbenene.
Førpris 3.900, NÅ: 1950
Mål: 72cm høy, 65cm brede.
Vintage benk og flere skap: - 2500kr
Gjør et kupp på utvalgte unike vintage skap hos ZanZ. Disse skapene kan virkelig "gjøre" et helt rom!! De rommer utrolig mye og man kan enkelt endre stil ved å endre stylingen på innholdet. Et slikt skap er med og underbygger en personlig og unik innredningstil. Vi elsker å mikse gamle skap opp i mot nye designmøbler for en spennende kontrast. Skapene er alle originale og har en herlig patina. Vi har flere vitrineskap, et stort vintage brødskap og dette rå, industrielle skapet fra Frankriket for å nevne noen! 
Tine K plisse taklamper XL og L, -30%

For flere fine tilbud klikk HER for å komme direkte i BYFEST-kategorien! 
Vi har lagt ut alle varene i nettbutikken også, slik at du som ikke bor i nærheten også skal kunne benytte  deg av de gode tilbudene. Flott er det jo også at det er FRAKTFRI sommer hos ZanZ, med fraktfri sending på alle pakker i standard størrelse i hele juni og juli:-) 

Klem fra jentene hos ZanZ

1 kommentar:

Vi blir så glade for en melding fra deg!