fredag 24. mai 2013

Le Broom... oh la la!
Endelig har vi fått inn de fantastiske Crystal Bulb fra Lee Broom hos ZanZ! Denne lyspæren har vært skrevet om på alle blogger og i alle magasiner siden den ble lansert på messen i Milano tidligere i år. Hvem skulle tro at en enkel lyspære kunne være så vakker? Den anerkjente designeren Lee Broom hentet sin inspirasjon fra den industrielle lyspæren og transformerte den til et elegant kunstverk av en lyspære, i samarbeid med eksperter fra det eneste gjenværende krystallprodusenten i Storbritannia. Hver lyspære er munnblåst individuelt og slipt med et klassisk krystallmønster. Vi er helt forelsket!

Lee Brooms Crystal Bulp gir et perfekt stemningslys og kaster nydelige skygger. Den er laget i munnblåst glass, slipt i et nostalgisk krystallmønster. Crystal bulp kan kjøpes komplett med børstet msessingpendel eller lyspære separat. Pæren kan også brukes til våre Nud tekstilledninger. 

Lyspæren er et ganialt led-lys som lyser i opptil hele 45000 timer. Pæren kan selvfølgelig byttes etterhvert.

Du kan beskue den i vår butikk i Lillestrøm, Storgata 5 B, eller i nettbutikken som du kommer til ved å trykke her: Le Broom

Da gjenstår det bare å ønske en strålende fin helg! Om du er i nærheten av Lillestørm anbafaler vi en tur innom butikken for å ta en titt på nyhetene som stadig kommer inn, vårt fargerike og lekre utvalg av hagemøbler, eller rett og slett for å få litt interiørinspirasjon;-) 

PS: Ny levering av de ûberlekre putene fra Missoni har ankommet butikken!! 

Klem fra jentene hos ZanZ 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!