tirsdag 7. mai 2013

Copper Kubus!

Nå er nyheten like rundt hjørnet!! Den anerkjente designikon-lysestaken Kubus By Lassen kommer nå i kobber. Kobber er jo spesiellt trendy i interiørbildet dette året, men kobberutgaven kommer til å bli i sortementet og kommer nok derfor også til å føye seg pent inn i rekken av designklassikere derfra.I fjor var det 50 år siden dansken Mogens Lassen designet de flotte Kubus lysstakene og bollene. 
Mogens Lassen er ansett som en av pionerene av den danske Funksjonalismen og etterlater seg flere monumentale arkitektjobber i form av bygg man kan besøke flere steder i Danmark. 

Produktene hans Kubus, Line og Bowl er design-samle objekter, så vel som veldig vakre og funksjonible produkter som passer like godt inn i interiøret i 2013 som det gjorde da de ble designet for 50 år siden. Det er vel det de kaller tidløs design! WE WANT den nyankomne varianten og har allerede ryddet plass i såvel butikkhyllene som hjemme;-)

Copper Kubus kan forhåndsbestilles i nettbutikken. Du finner den ved å trykke HER!

Fantastisk deilig tirsdag ønkses - i Lillestrøm er det omsider SOL og sommertemperaturer i dag og vi lufter sandalene...!!

Klem fra jentene hos ZanZ


2 kommentarer:

Vi blir så glade for en melding fra deg!