fredag 11. januar 2013

Våren hos ZanZ

Fin fredag!! 
By Lassens nydelig produkter. Vi har de i butikken og i Nettbutikken!
Hos ZanZ er vi i full gang med å planlegge vårens innkjøp og stylinger. Vi spår det kommer til å bli en deilig interiørvår. Mange nye varer er allerede på vei inn til butikken og nye innkjøp venter i både inn og utland de kommende ukene.Vi legger vi bak oss et utrolig morsomt og begivenhetsrikt 2012. Vi har tatt en kjempesatsning med nettbutikken og er stolt over å ha fått til en så stor og velfungerende nettbutikk med over 700 ulike varer pr dags dato. Ekstra hyggelig er utviklingen med at flere og flere oppdager oss og benytter seg av den, både dere som bor nært og fjernt.
Vår 150kvm store butikk i Lillestrøm har også gjennomgått store forandringer dette året. Rent fysisk har butikken blitt pusset opp med nye gulv og farger. 

Ferm Living. Våren 2012
Når det gjelder varesortementet  kapret vi mange nye leverandører i 2012, og det tenker vi å fortsette med i år! Stilmessig har vi nok hatt en dreining mot en strammere og mer design-preget innrednings-stil. Samtidig har det vært viktig for oss å være tro mot vår opprinnelige idè - nemlig at du skal kunne finne det unike og autentiske hos ZanZ. Vi jobber derfor hele tiden med å kunne tilby våre kunder en god mix av originalt vintage, trendy design og moderne klassikere side om side. Vi synes ofte det skaper de mest spennende og personlige hjem!!
Ferm Living. Våren 2013.
Ekstra morsomt er det at interiøranalysene for 2013 spår en dreining imot et mer unikt og personlig hjem. Dette har jo vært ZanZ sitt motto siden vi startet opp: ZanZ - ikke som hos naboen! Nå skal du  gjerne ta utgangspunkt i en stram base som du innreder eklektisk, gjerne med unike arvestykker som har en historie og betydning for DEG, kunst man er glad i eller unike vintage-funn. Målet er å skape et hjem med personlighet og unike, kreative løsninger som kan inspirere andre. Ellers er grønne planter spådd å få sitt store come-back i år, og det skal være mange av dem! Finn din favoritt,  sett den i grupper og se hvor glad du blir:-) 
Vårens nyheter fra By Nord
Hva tror dere kommer til å dominere interiørbildet dette året? Har du noen personlig favoritt? Vi hører gjerne fra deg, også om det er spesielle ønsker på leverandører, merker eller varer!

Med dette lille tilbakeblikk OG lille trendrapport for 2013 ønsker vi alle våre kunder og følgere et kreativt og stimulerende år og en god helg!! 
Klem fra jentene hos ZanZ

2 kommentarer:

  1. Hei. Dere får vel ikke inn About a lounge chair fra Hay, eller har en oversikt over farger denne kommer i? Mvh Mariell

    SvarSlett
  2. Hei Mariell! Vi er forhandlere av Hay og kan skaffe alt i deres kolleksjon. Send oss en forespørsel på mail til post@zanz.no så hjelper vi deg med de spørsmål du skulle ha!

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!