søndag 27. januar 2013

From China with LOVE!


Noen hektiske messedager er over og vi har fått handlet inn mange av småvarene og tekstiler fra kjente og kjære leverandører som Bloomingville og House Doctor - MEN, det vi er aller mest fornøyd med er innkjøpene av de mer unike tingene, de nye merkene, de varene ikke alle andre her. Vi har flere nye leverandører på notatblokken. De skal vi jobbe mer med i uken som kommer, bl.a. når vi reiser til København på torsdag. Det skal bli dager med leverandørbesøk, besøk på både interiør og mote messen og mengder av pur inspirasjon!! 

I dag viser vi dere noen av de vakre vintage møblene fra Kina vi får inn igjen. Vi elsker disse unike møblene som er over 100 år gamle. De viser et tydelig levd liv med en fantastisk patina, nydelig treverk samtidig som det er solid.  En slik krakk på et stilrent bad kan forandre hele karakteren på rommet og tilføre det unike og personlige vi alltid jakter på når vi innreder.

Den store hyllen under har vi store planer for. Den kommer til å bli en del av vår fase butikkinnrednig hos ZanZ. Hva vi skal fylle den med avslører vi ikke riktig enda, men følg med- de neste par ukene skjer det mange nye ting hos oss!!
Da ønsker vi dere en god søndagskveld og gleder oss til å avsløre noen av våre nye leverandører og funn til butikken i uken som kommer!!

Klem fra jentene hos ZanZ

2 kommentarer:

 1. Så lekkert!!
  Digger krakkene og benkene ♥
  Spennende med nyheter;)

  SvarSlett
 2. NIICE NICE!!!!
  Dere er bare SÅ flink!!!

  -Randi-

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!