tirsdag 22. januar 2013

Tolix for alle penga!!


Det er så deilig hver gang lastebilen stopper utenfor ZanZ og losser av flere paller med Tolix, håndlaget og skippet fra Frankriket. Mange av dere har ventet tolmodig på stoler, krakker og barkrakker dere har bestillt, men vi har tatt godt i på bestillingen og har flere i gjen til dere andre som måtte ha lyst på!!
Stolene og krakkene er kjente for de fleste. Tolix er en fransk klassiker designet av Xavier Pauchard på 1930 tallet. Den karakteristiske metallstolen er et velkjent møbel i interiørblader verden over og elsket av mange for sin tidløshet og funksjonalitet. Stoler og taburetter finnes i et utall av farger, i galvanisert og lakkert metall. De passer like godt i et designhjem som i et hjem med en mer røff og industriell innredningsstil. En fargerik Tolix-krakk eller stol kan "gjøre" et helt barnerom, baderom eller gang! De er stødige, solide og stabelbare.
Tolix produserer stadig møblene etter gamle tradisjoner i Autun i Frankriket. Den lille fabrikken har kun et fåtall ansatte og det kan til tider være lange leveringstider. Innimellom er det ventetid opp til 12 uker på nye bestillinge, men stolene er verd å vente på. De kan bestilles i en mengde ulike farger og du kan få akkurat den fargen du vil- vi bestiller det gjerne for deg!
Du finner alle de nye Tolix modellene og fargene i nettbutikken vår som du kommer til ved å trykke HER!

Da ønsker vi deg som er innom en fin fin tirsdagskveld og en fortsatt god uke:-)

Vi er i innkjøpsmodus om dagen og skal tilbringe store deler av denne og neste uke hos ulike leverandører og på messer. Vi gleder oss til å vise deg hvordan våren hos ZanZ blir!

Klem fra jentene hos ZanZ

2 kommentarer:

Vi blir så glade for en melding fra deg!