tirsdag 27. november 2012

Vintage LOVE hos ZanZ

Da har vi atter en gang fått inn 6 nydelige, unike vintage skap til butikken!! Disse ulike vintage skapene er virkelig med på å sette atmosfæren i butikken og vi bruker de i utstilingen. Det er noe med det levde livet, patinaen og historien de forteller føler vi som gjør at et nyprodusert skap ikke helt kan gi akkurat det - selv om det igjen kan by på lekker design, materialer osv.
Denne gangen har vi fått inn litt av hvert - et FANTASTISK, stort brødskap med en herlig patina og tøff, dus grønnfarge. Web Monica har selv et slikt brødskap, men i litt mindre variant på spisskammerset sitt og det rommer MYE!! Alt av tørrvarer og bakevarer er plassert der og enda blir det plass til litt rot...!
Ellers har vi fått in to ulike mindre skap - perfekte til å skape en sjarmerende og personlig stil på et barnerom, en liten gang eller baderom kanskje. Nydelige gråfarger og helt originale også de.

Et stort og luftig hvitt virtine skap har vi fått inn med glass i hele høyden på dørene og bred skuff i sokkelen.

To ulike sortmalte glasskap kom også.

Fant du en favoritt? Skapene ligger i NETTBUTIKKEN under kategorien Nyheter eller Vintage møbler. 

Minner også om fraktfri handel i nettbutikken ut året! Har du ikke ordnet deg adventstjerne enda har vi noen lekre i håndlaget papir - tre ulike farger som er å finne under kategorien Advent/Jul. Er du kjapp med bestillingen har du den til søndag:-)

Fin fin tirsdag ønskes deg som er innom, klem fra jentene hos ZanZ

3 kommentarer:

 1. Nydelige skap! Står høyt på ønskelisten;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Åååå, jeg bare elsker de sorte som er hvite inni:))
  Ønsker seg veeeeldig:)!!

  SvarSlett
 3. Lekre og flotte skap! Ønsker meg alle ;)

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!