onsdag 21. november 2012

Lillestrøm har langåpent!

God onsdag folkens:-) Har du kommet i gang med årets julegaver? Vi personlig merker at vi ligger litt bakpå når vi møter kunder i butikken som er godt i gang, og noen som så godt er ferdige - men det er ikke noe nytt for vår del...! :-)
Om du ikke har fått satt i gang helt enda kan kanskje Langåpen Torsdag i Lillestrøm være noe? I morgen holder nemlig de fleste butikker på bakkeplan i Lillestrøm åpent fra kl 10.00-22.00. Det vil være gode tilbud i de fleste butikker og vi håper på en hyggelig stemning (julestemning i form av snø ser det desverre litt dårlig ut med!)
Hos ZanZ bugner butikken av nyheter om dagen- både store og små! 5 vintage skap har kommet inn - alle så unike og vakre. I går kom en stor ny levering fra Tine K - så nå har vi fått påfyll av den vakre keramikken hennes bl.a. Drømmer du om en flott ny lampe til jul kom noen paller med god-saker fra Kartell på mandag for å nevne noe.

Vi har gaveidèer til enhver smak og hjelper deg gjerne med finne den perfekte gaven.  Ellers er butikken julepyntet og fin nå så om du bare kunne tenke deg litt juleinspirasjon er det bare å komme innom for en kopp hvit gløgg,  titte litt og kose deg!
Vi kjører også noen ekstra gode tilbud på torsdag i anledning Langåpent. Blant annet er det -20% på de populære og fine Mugtail-krusene (en veldig populær gave i år!)
Håper vi ses:-) Ha en fin dag, klem fra jentene hos ZanZ

6 kommentarer:

 1. Jeg ser dere har mr and mrs. muse-koppene til Jonathan Adler i butikken. Jeg har lett leeenge etter dem, kommer de i nettbutikken ? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Therese! Det er en ren glipp at de ikke har kommet ut i nettbutikken! Det kommer til å ta noen dager før vi rekker å få de ut. Om du ønsker å bestille krus kan du gjerne sende en mail til butikken med en bestilling og sette pengene inn på kontonr vårt som du finner under Kjøpsbetingelser- så kan vi sende deg de lekre, lekre krusene omgående! Ellers kommer de inn like over helgen:-)

   Slett
 2. Hei. Har dere fått sjekket om dere får tak i Day's stipe julekuler som jeg etterlyste i kommentarfeltet på forrige innlegg !?:)

  SvarSlett
 3. Hei Ingebjørg! Jeg skal få sjekket det på mandag og gi deg beskjed her jeg:-)

  SvarSlett
 4. Hei igjen Ingebjørg! Vi venter fortsatt på julepynten fra Day desverre. Skal blogge om den når det kommer jeg:-)

  SvarSlett
 5. Supert! Da legger jeg meg til som følger, slik at jeg får det med meg :)

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!