tirsdag 6. november 2012

Sweet design!


Det raser inn med nyheter og varer til butikken, fortere en vi klarer å pakke opp - men det er moro også da!! Til helgen gjøres butikken om til jul. En så lenge viser vi noen bilder at noen av de herlige design-nyhetene som akkurat har kommet inn. Danske By Lassen er i skuddet om dagen. Hans tidløse og klassiske Kubus produkter står høyt på ønskelisten hos mange - inkludert oss selv om dagen og vi har et stort utvalg i både sort og hvit.
Ellers ELSKER vi den nye kobber-lampen fra Tom Dixon som kom inn. Den i kombinasjon med de dyp-blå Tolix stolene er bare FAB!!
Vi må også nevne Jonathan Adlers fantastiske keramikk design! Alt dette skal komme inn i nettbutikken etterhvert. Web- Monica har hatt noen kjipe dager hvor hele bildebiblioteket mystisk forsvant fra maskinen. Etter timer i support er de heldigvis tilbake igjen. Nå blir det litt intensiv jobbing med å få julekategorien oppe og stå i nettbutikken til i morgen - så skal de nye design godsakene også bli å finne der!
Minner til slutt om muligheten til å vinne to lys-hus fra Kähler! Bli med på Give Awayen - fristen går ut i morgen!! Du kommer til Give Awayen ved å trykke HER.

Fin tirsdag, klem fra jentene hos ZanZ


3 kommentarer:

 1. mye fint, men grenser går ved Jonathan Adler, man kan ikke like alt!

  God kveld...

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette var de mer spenstige varene fra Jonathan Adler frøken! Han har mer diskret ting som lekre duftlys, skåler og slikt også- men sant, man kan ikke like alt:-)

   Slett
 2. Jeg ønsker meg en KUBUS:)
  Enig med Fru Fjeldhammer jeg altså, det går en grense, haha:))
  Jonathan Adler appelerer ikke til meg, men jeg vet maaaange digger disse:)

  Ha en fiiin kveld:)

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!