torsdag 7. juni 2012

Vinneren er trukket!!Litt på overtid er trekningen på Give Awayen ZanZ kjørte sammen med bloggen Karlottes Hjem blitt gjennomført. Veldig hyggelig at så mange ville delta - og for oss på ZanZ var det veldig fint å kunne se hva dere aller helst ønsket dere. Det var stor variasjon, selv om noen slagere som Tine K keramikken og produktene fra Design Letters ble nevnt mer en èn gang. Tolix, Eames og Jielde kom også opp flere ganger av litt større produkter! Vinneren er trukket og den heldig personen som stikker av med et gavekort på 1000 kr fra ZanZ er:...............drumroll.......................
Signe som skrev denne kommentaren: "Jeg melder meg på og trekker 3 lodd :)Vanskelig å velge ut en favoritt, men en tolix står høyt på ønskelista mi og et par av sommerkjolene er også bare en DRØM!*krysser fingrene*Klem,Signe"
Gratulerer så masse Signe!! ZanZ tar kontakt med deg vedr gavekortet:-) Takk til alle dere som deltok og for fine kommentarer!! 


Ny mulighet til å vinne et gave kort, denne gangen på kr 500 får du om du benytter deg av tilbudet med å handle fraktfritt i NETTBUTIKKEN denne måneden, da er du nemlig automatisk med i trekningen:-)


Fin torsdag til deg som titter innom, sommerlig hilsen fra jentene hos ZanZ  

4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til den heldige vinneren!

  Jeg lurer på om dere har flere grå eller svarte Tine K kopper?

  SvarSlett
 3. Hei du! Vi har de stripete krusene i sort og hvit og moccakoppen i sort/hvit stripete!!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse til den veldig heldige vinneren:)
  Og goood kveld til dere ♥

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!