lørdag 9. juni 2012

NYTT MERKE: ACAPULCO!!

God helg! Vi hos ZanZ er stolte og glade over å kunne presantere et helt nytt møbelmerke. nemlig de kjente Acapulco stolene. Ikke bare er det superlekre med sin organiske form og luftige, tidløse design- de er veldig behagelige å sitte i, utrolig solide OG tåler å stå ute!!! Disse ser vi levende for oss såvel inne som ute og har allerede begynt å ommøblere hjemmene våre oppi hodet:-)

Denne lekre nyheten kommer inn til ZanZ i løpet av uke 25 (18-23juni) og vi får den i første omgang inn i fargene sort, gul, orange og petrolium. Acapulco Condesa som den runde modellen ovenfor i rosa heter, kommer i lysegrå og sort. Den finnes ellers i Dusty Pink som vist på bildet.

Vi kan skaffe alle farger, men 2 uker leveringstid må påberegnes.
Vi får også inn Mini Acapulco for barn. Denne får vi inn i sort og petrolium, men stolen finnes også i lyseblå og gul! 

Web Monica legger stolene inn under kategorien: KOMMER SNART nå- så om du ønsker å bestille en kan det gjøres fra i kveld!! God lørdagskveld og en fin fortsettelse på helgen ønskes. Hos ZanZ jobber vi med å forberede oss til Byfesten i Lillestrøm som starter på osndag - da blir det masse liv og noen ekstra gode tilbud hos ZanZ;-) 

ZanZelig hilsen jentene. 

7 kommentarer:

 1. Kjempekule! Skal ha meg 2 slike foran peisen i det nye huset :)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. de er såååå lekker! Jeg har to i hvit:):) Ønsker meg flere... i andre farger.Så i ny huset tror jeg det blir to stykk ute i en tøff farge:):)

  SvarSlett
 4. Så herlige tilbakemeldinger!! Vi synes de er superkule selv også:-) Gratulerer med nytt hus sommerjenten- det hadde ikke web Monica fått med seg! Ja til en prat i butikken og kanskje en kaffe i nær fremtid!!

  SvarSlett
 5. Me in love :) Ønsket meg en slik stol sååå lenge. Lurer på om jeg ikke må bestille en i "sommergave" til meg selv. Thihi ;)

  SvarSlett
 6. Fordi du fortjener det Jane;-)

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!