søndag 17. mars 2013

Monkeyglasses!Overskriften kan bedra! Dette er nemlig ikke briller for aper- men for trendy, beviste mennekser som ønsker seg en miljøvennnlig, kul brille som ikke alle andre har. 

Brillene fra danske Monkeyglasses presanterer et nytt brilledesign med moderne former og et karakteristisk "tre-look". Brillene er laget av materialet bomullsacetat, som ligner og føles som tre, men som består av 90% bomullsfibre. Materialet er biologisk nedbrytbart, noe som betyr mye for Monkeyglasses- og for hver brille som blir solgt, støttes organisasjonen Redd Orangutangen med 1 euro. 


Brillene kommer i en rekke ulike modeller så her skulle det være mulig å finne en for en hver ansiktsform eller menneksetype. Vi digger de så mye at vi har flere ulike modeller hver - og de av oss som ikke har behov for briller, har anskaffet oss noen par med glass uten styrke- bare fordi vi synes de er så tøffe og typete!! 
Vi nevner at om man har bruk for spesialglass eller ikke finner favorittmodellen i ønsket styrke, kan vi anbefale å ta med brillen til nærmeste optiker for å få satt inn spesialtilpassede glass. Det har vi selv gjort på noen av modellene. Du sitter alikevel igjen med en ultrakul brille ikke så mange har til en overkomelig pris! 
Du finner de i nettbutikken ved å trykke HER!
Med det ønsker vi våre fine blogglesere en fin kommende uke - snart er det påske folkens:-) 
Klem fra jentene hos ZanZ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!