torsdag 14. mars 2013

Design By Us- design for you?Vi elsker de lekre kolleksjonene fra danske Design By Us og har hatt flere av deres flotte produkter hos ZanZ i noen år nå. Nå ser vi at flere er i ferd med å oppdage de - og vi skjønnner hvorfor. De har først og fremst de lekreste lamper. Lampene under er laget av vintage krystall-ellementer som er satt sammen til unike lampefoter. Dette er maskuline statement-lamper som gir assosiasjoner til tunge wiskey-glass. Disse kan "gjøre" et helt rom og er en herlig kontrast mot et ellers stramt interiør.


Den smekre Sheik-lampen er en annen av deres signaturlamper. Den kommer med hvit eller sort skjerm og fås nå også med sort matt lampefot og skjerm - meget smekker om vi må få si så!! 


Pendelen under er en herlig blanding av hi-tec belysning med et litt barok- formspråk. Perfekt til å punkt-belyse, f.eks i en trappegang eller over et bord.

Design By Us har også designet noen herlige møber. Her er noen av våre favoritter:


Banket hjertet ditt litt ekstra for noen av produktene? 
Med ønske om en fin fin helg, klem fra jentene hos ZanZ 

1 kommentar:

  1. Ooolala I LIKE!

    Lampene på første er helt underbare, lampen (svart hengende) på bild 4 - kjempestilig og spisestue stolene fikk jeg så lust på. Kule ting som kanskje ikke alle har, på en måte - modernt men endå ikke?

    Josefin

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!