tirsdag 12. februar 2013

Molecule!!

ZanZ har tatt inn den verdensberømte parfymen som nærmest har fått kultstatus siden den første varianten ble lansert på Harvey Nichols i 2006. Vi har fått inn variantene Molecule 01, Molecule 03 og superhitten The Beautiful Mind. Du finner alle i NETTBUTIKKEN


Molecule 01

Molecule 01 er den første duften i parfymeserien fra Escentric Molecules. Duften ble lansert i april 2006 på Harvey Nichols og ble øyeblikkelig en suksess og har hatt kultstatus siden. 
Geza Shön er nesen bak duften, og visjonen bak parfymen var å lage en duft så subtil at den blir en del av personens aura.
I tillegg til vann og alkohol er det kun blitt brukt en ingridiens: Iso e super, et duftmolekyl som er vanlig å bruke i små mengder, men aldri så høykonsentrert som i Molecule 01.
Du vil oppleve Molecule 01 som en aura av diskrete, behagelige trenoter som i opp til 10 timer vil tone frem, forsvinne, for så å dukke opp igjen og igjen. Mange som bruker denne duften vil oppleve at den har en markant effekt på andre mennesker som bemerker det, og spør om den. 

Milekule 03

Den tredje duften i rekken av de eksklusive parfymene som har fått kult status er Molecule 03, Escentric Molecules. Denne parfymen er designet rundt en enkel duft ingrediens- eller aroma-kjemisk substans- Vetiveryl acetat. Duften i Molecule 03, Escentric Molecules er en raffinert vetiver tone i sin rensete form. 
Det er den verdenskjente parfymeristen Geza Schöen som også har skapt Molecule 03.
Flankongen er laget av glass og med en eske i dype grønn og blå toner. Det indikerer noe mørkt som beveger seg like under overflaten- noe som det er vanskelig å definere og sette fingeren på i kjent Molecule stil....!  The Beautifull Mind

The Beautiful Mind perfyme... The Beautiful Mind er spektakulær! En duft som hyller det aktive sinn med en overdådig sansevekking.
Uansett om det er duften av nyslått gress eller parfymen du hadde på da du falt for din første kjærlighet er dufter uløselig forbunnet med minner. 
Parfymemaker Geza Schöen (som står bak sensasjonen Ecsentric Molecules) har gått sammen med vidunderbarnet Christiane Stegner og skapt enda en magisk duft i hans ellers revlusjonerende duft serie. Den nye duften heter The Beautiful Mind. Schöen ønsket at The Beutiful Mind Vol 1 skulle appelere både til hodet og hjertet. Med forfriskende topnoter av magnolia og bergamot og mandarin til å forfriske hodet, og roseolje og Tahitian blomsterekstrakter til å sjarmere hjertet. Schöens egen beskrivelse er: "En vidunderlig rik duft, som er skapt for å etterlate et langt og varig sensorisk uttrykk"  
Det er ikke så mange som forhandler parfymen, og flere steder er det allerede ventelister, så det kan lønne seg å komme innom og ta en sniff eller rett og slett bestillefavoritten om du vet hvilken det er:-) 
Fin uke, klem fra jentene hos ZanZ 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!