torsdag 28. februar 2013

Mmmm...Nicolas

Vi har kjent til de deilige produktene til den franske superkokken Nicolas Vahè noen år og hatt deler av sortementet hos ZanZ en stund allerede. Denne våren har vi imidlertid smakt oss frem til nye favoritter og gleder oss til å dele de med dere!Vi har bl.a. tatt inn flere ulike pestoer- uunværlige til tapasbordet. Et godt brød, et pestoglass og et godt glass rødvin - det er ikke mer som skal til for å løfte kvelden til nye høyder:-)

Nicolas Vahè har også noen utrolig deilige marmelader - Kokos & Pasjon er vi helt hekta på alle som en hos ZanZ. Web- Monica holder også en knapp på Sjokolade Fondu med Melkesjokolade og Kokos - så deilig og sosialt å dyppe frukt i.


Lene har lagt sin elsk på Cookie Mixen. Nå står ikke hun tilbake for å trylle frem noen lekre bakeverk fra bunnen av heller - Dansk som hun er! Men dette er virkelig snarveien til gode smaksopplevelser!
Supre ting å gi bort som gaver er det også! Vi har fine gaveposer hvor du kan velge 3 produkter:-)Så du noe som fristet? Du finner flere av produktene ved å trykke HER!

Fin kveld og god helg etterhvert - bare en dag igjen før helgen tar til og det er jo fredag - den beste dagen i uken!! Klem fra jentene hos ZanZ


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!