onsdag 15. august 2012

ZanZ fornyer seg!!

God onsdag!! Hos oss skjer det mye spennende om dagen. Vi har funnet noen nye, veldig spennende leverandører vi GLEDER oss til å vise dere. Litt tøffere, strammere og enklere stil, grafisk, sort/hvit er stikkord... I tillegg har vi startet på en fornying av selve butikklokalet! Vi byr på en liten sniktitt på prosessen i dag- mer utfyllende bilder kommer selvsagt etterhvert:-)
Den hvite hyllen dekker hele den ene veggen i butikken og nå skal den få en deilig dempet, mørk grå farge. We are in LOVE!  Først og fremst tror vi det kommer til å vise fram varene på en helt annen måte, også er det så deilig med litt forandring!! Det beste av alt er at dette bare er et lite steg 1 i fornyelses-prosessen. Følg med på bloggen og facebook fremover- spennende ting er på gang, og det kommer til å føre med seg hyggelige muligheter for dere kjære kunder etterhvert også:-)
Midt oppi malingen dumpet det inn en stor pall med varer fra Tine K. Noen fantastiske nye, store brett-bord, de vakre vintage krukkene fra Vietnam i ulike størrelser og endelig mye av keramikken vi har ventet på en stund nå! Enn så lenge står mye fortsatt nedpakket, Web-Monica har vært litt Malings-Monica de siste dagene, men vi håper å få det opp og ut også i nettbutikken snarlig! 
Da håper vi du har den deiligste onsdag. I Lillestrøm er det strålende solskinn og flott i dag. Stranden hadde vært noe, men det får bli en ispinne på bakrommet innimellom malingstrøkene og butikkjobbingen istedet! Klem fra jentene.

6 kommentarer:

 1. Dette ser bra ut ja!!
  Og jeg er meget spent på de nye varene:)

  SvarSlett
 2. Ser godt ud - og spændende med nyhederne som er ved at finde frem. I har jo fundet guld hos Monica, som bare er en ørn til mange ting

  SvarSlett
 3. Hei.

  Så stilig med litt mørkere farge jenter, gleder meg til og komme for en liten titt, og masse inspirasjon.
  Monica var kjempe fin med ny hårsveis. Den likte jeg.

  Ann-mari Miljøhuset Gnisten

  SvarSlett
 4. Så fint det blir! Må nesten ta en tur innom snart:)
  Kanskje dere vil vise fra Tine K nyhetene?

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Så LEKKERT det blir!!! Det gjorde seg helt klart med en mørk farge fremfor den hvite også passet det veldig bra inn i stilen deres. Skulle enkelte dager ønske jeg kunne bo i den butikken ;)

  Fortsett den gode jobben og ha en fortsatt fin uke. Jeg er spent på nyhetene :)

  SvarSlett
 6. Love it!

  gleder meg til å komme og se :)

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!