torsdag 23. august 2012

Noen snapshot`s fra messen i dag!

Bare en kjapp tur innom i kveld for å vise dere noen snapshot`s fra noe av det vi tittet på - og kjøpte inn på messen i dag...! Med hodet fult av inntrykk og en hjerne som jobber på et kreativt høygir med å sette sammen utstillinger, fornyelse av butikken, videre arbeid med nettbutikken, presantasjon av flere av de FINE, NYE leverandørene vi har fått oss den siste uken!!! Det er da man kjenner at man lever:-)
Mange av innkjøpene var allerede unnagjort, men vi fant en del fine ting på innkjøpsmessen i Lillestrøm i dag også, supplerte litt på allerede lagte ordre og fant to nye meget lovende leverandører- ELSK! Men, nå er det på tide å finne sengen. Ny, lang dag venter i morgen. Mens begge sjefene og web-Monica var på messen idag ramlet det to store skap og en fantastisk ny Fogia sofa inn i butikken. I morgen starter derfor dagen med litt omgjøring i butikken før det blir mer messe-tråkking!
Takk for overveldende resopons på hylla vår, vi digger den selv, men ekstra stas er det at så mange av dere likte den. Bare vent til vi skal ta siste del i forvandlingsprossessen - det kommer til å komme dere kunder til gode også. Vi jobber med flere spennende ting!!

Fin fredag og en deilig helg ønskes deg som titter innom, klem fra jentene hos ZanZ

1 kommentar:

  1. ÅÅÅÅÅ gud så mye lekkert,elsker den østeninspirerte looken.Putene var helt rå.

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!