torsdag 22. desember 2011

ZanZ-elig jul!

Nå er straks den store dagen her. Tenkte å by på en liten inspirerende "go`bit" her på tampen før jul. Nemlig det julepyntede, vakre hjemmet til den ene av eierne av ZanZ-  søte Monica.
Juletreet ble for fotoanledningen lånt med hjem fra butikken i Lillestrøm.
Det noe utradisjonelle, men kule treet kommer fra Oi Soi Oi.

Tøffe, vintage, industrielle møbler. (et aldri så lite PS for de av dere som sammen med Web ansvarlig kunne tenke seg å "låne" disse lekre og unike møblene: vi har en tilsvarende stol og skap i butikken!!)
Herlig miks av gammelt, nytt, rått og fint i sofagruppen som ellers i boligen. Her er det en gjennomført helhet som råder! Den enkle sorte hyllen og den store stjernen "strammer " opp interiøret og gir det litt attitude! Det lekre, lekre gulvteppet kommer fra DayHome.

Spisebordet er dekket for adventlunsj med lys gløgg servert i et stort Norges glass og deilig ostetapas. 
Litt mer dataljer. Som innehaver av ZanZ har Monica både et godt øye og god tilgang på unike og tøffe møbler og interiør som hun stilsikkert setter sammen til en personlig og spennede miks. 

Litt kjøkkendetaljer og fra spisestuen. Samme Day-teppet her for å skape en helhet i boligen. Morsom mix av designklassikere rundt bordet. Jo- også lekkerbiskenen i venstre hjørne da:-)
På datterens rom er det en noe mer nostalgisk og romantisk stil som råder, men hånd i hånd med kule designikoner som sengen, mikset med originale vintage møbler. Rommet har også blitt julepyntet med et lite mineatyr grantre og noen adventstjerner som er hengt opp på veggen med lys i. Morsomt alternativ til den tradisjonelle plasseringen i vinduet! 

Håper dette var litt inspirasjon sånn helt på tampen av adventstiden! Vi starter juleferie i morgen kl 15. Bloggen tar nok også noen dager ferie, men er tilbake snarlig etter julaften for å annonsere den heldige vinneren av årsabbonementet på Vakre Hjem, italienske delikatesseprodukter og det deilige håndstrikkede skjerfet i mohair!! Har du fortsatt ikke meldt deg på konkuransen kan du gjøre det ved å trykke HER

Da vil vi hos ZanZ få ønske hver og en av dere en koselig og fin julehøytid, klem fra jentene. 

3 kommentarer:

 1. Lekkert hjem ♥
  Masse herlige, tøffe detaljer - ME LIKE!!

  Ha en riktig god jul!
  Blir veldig spennende og følge dere videre i 2012!
  Takk for masse HERLIG inspirasjon dere deler;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. BlueHost is ultimately one of the best web-hosting provider for any hosting services you might require.

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!