fredag 30. desember 2011

Day, Walther go Oi Soi Oi til halv pris!Web-ansvarlig var litt kjapp på avtrekkeren og annonserte at ZanZ hadde romjulsalg på alle juleprodukter FØR hun hadde ordnet salget i nettbutikken!
Nå har også dere som ikke bor i nærheten av Lillestrøm muligheten til å handle fin fine saker til halv pris.
Trykk HER for å komme direkte til salget i nettbutikken.
Sjefene har vært rause og selger også blant annet ut de populære kaneltre-produktene fra Oi Soi Oi, zinkhusene fra Walther & Co, og ikke minst- juletekstilene fra DayHome til halv pris, i tillegg til mer tradisjonell julepynt så her kan man virkelig gjøre et kupp:-)
Vi ber om forståelse for at enkelte varer kan bli fort utsolgt og at vi ikke hele tiden rekker å oppdatere nettbutikken da det er en del pågang i butikken også. Har du mulighet anbefaler vi at du tar en tur nedom butikken. Der vil også utvalget på salgsvarer være noe større en vi rakk å få lagt inn i nettbutikken.
Nå nærmer det seg et nytt år med stormskritt! Vi hos ZanZ gleder oss til det nye året. Det første som skjer for vår del er relansering av en splitter ny nettbutikk!! Ellers har vi bestilt en rekke fine varer- både vintage og nye varer som vi gleder oss til å få i hus!!

Ønsker alle som er innom en strålende fin nyttårsfeiring:-) Tradisjon tro holder ZanZ lukket nyttårsaften, men vi ses i 2012!!

GODT NYTT ÅR!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!