tirsdag 11. oktober 2011

Wonki Ware - nytt lekkert service hos ZanZ!


Vi har fått inn et nytt service hos ZanZ, 
det er bare sååå lekkert!!!!


Hvert produkt fra Wonki Ware er håndlaget i alle ledd det oppdager du fort når du ser nærmere på produktene hver eneste tallerken, kopp eller skål er ”skakk og rar” på sin måte.
Litt mer info om WonkiWare: Produktene lages altså helt for hånd, og selve prosessen for ett produkt tar en uke! Det er ikke mange produsenter som dette igjen i verden, og det er vel mye derfor WonkiWare er så ettertraktet – ved siden av fargene, da!. Både Jamie Oliver og Nigella Lawson har egne serier fra Wonki Ware, samme med Conran Shop og Anthropology (New York). Sistnevnte har mange celebriteter på kundelista for WonkiWare – de må få bli en hemmelighet....selv om det er fristende å røpe de...
Alle Wonki Wares produkter er giftfrie, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn – og er ment å vare og glede dets brukere i mange, mange år.
Kom gjerne innom butikk eller ta kontakt med oss på mail/tlf.om du skulle "falle" slik vi har gjort for det. Dersom du ønsker å ha dette flotte serviset i hus til jul må du ta kontakt med oss raskest mulig. Pga lang produksjonstid og stor etterspørsel tar det tid å få varene inn i butikken, men kom innom og se på alle de flotte tingene vi har fått inn!! 
Klem fra jentene hos ZanZ 

2 kommentarer:

  1. Ååå, elsker fargen på de på de øverste bildet!!!! Love, love, love!

    SvarSlett
  2. Nyyydelig :-) Ønsker meg masse i grått :-))

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!