søndag 30. oktober 2011

HVA GJØR SÅ VI OM DAGEN?


Her er det forberedelser til JUL…For de fleste av oss er ordet JUL, i disse dager et fremmedord, litt skrekk og gru følelse, vi har så vidt fått ryddet opp etter sommer’n, (og som undertegnede egentlig fortsatt venter på og føler seg faktisk litt snytt…) og vi gjør det koselig inne, med tepper, puter, stæsj og masse lys (noe jeg heller ikke får nok av).


MEN, her har vi nå stått i ukes vis og pakket opp julevarer, og vi lover, her må det virkelig være noe for en hver smak. Planleggingen av en ZanZ butikk i fult juleantrekk er i gang, og det er faktisk bare en uke til! Uvææææ!!!

Og de ivrigste kunder har allerede spurt når de kan forvente julevarer, så det er helt tydelig at mange er gode på å planlegge innkjøp av gaver og julestæsj, slik at de får GOOOD tid til å gjøre førjulstiden til det den akkurat burde være, kos og atter kos!
Her ser dere en liten smakebit av hva som skjuler seg i eskene!
Ønsker deg som er innom en strålende god søndag og kommende uke!
Klem fra jentene hos ZanZ


1 kommentar:

  1. Håper på å få tatt meg en tur innom i løpet av uken...;)
    Har dere noe pynt med reinsdyr, hjort eller lignende i år? Var på besøk hos en venninne i går og fant noe nydelige sink-reinsdyr...og hun foralte at hun kjøpte de hos dere i fjor...

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!