søndag 3. april 2011

Vel blåst lanseringsfestLANSERINGSFEST!

60 glade damer, bobler i glasset, Zommerlig pyntet ZanZ - og små, hvite snøfnugg i vårluften, skapte en perfekt ramme rundt det vi var samlet for å feire på torsdag - lanseringen av boken Sanselig Sommer av Fransica M. Johansen!

Fransica fortalte om hvordan hun hadde jobbet med boken - med flotte fotobidrag fra inpsirerende bloggere i inn- og utland.

Her var det mye flott inspirasjon til både inne og ute for den årstiden vi nå går inn i!


Fransica hadde jobbet hardt for å få boken ferdigtrykket til lanseringsfesten - men som alle ting i livet er det alltid noen elementer vi ikke har herredømme over - og her var det flere saker som sviktet i 12. time... Vel, den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves og boken skal være i butikk om ca 14. dager.


Som vanlig hadde vi flere godbiter som gavedryss til glade lanserings: Pure&original-maling, Veggord fra Happylines osv...

NYE VARER:
Som vanlig er på denne tiden av året (når det kribler i fingerne etter små eller store fornyelser) kommer det stadig nye varer!

Til dere som er ute etter noe stort - kan vi nevne at vi har fått inn mange store, lekre, skap.

For de mindre..., men viktige fornyelsene, har vi fått inn fuglebad, servietter i sommer- og påskefarger, parasoller, masse lekre potteskjulere i rustikk stil til pynt både inne og ute.
Vi har også fått inn årets kuleste utemøbel - ronan & erwan bouroullec: 'vegetal' chair for vitra i fargen Mauve grey. (Fås også i seks ulike farger).
Utrolig fin kontrast til tre og betong. At den også har ekstremt god sittekomfort er ikke bare et pluss - men et MUST for oss på ZanZ!


Vi har den i denne fargen!
og falt for dette bildet... akkuratt som oss - vi står på hodet noen ganger (det kjennes ihvertfall slik ut...)
-ut av kasser,
-inn i kasser
-ut på posten
osv :)


til inspirasjon...PÅSKEMORRO:

Påsken er rundt hjørnet og vi lanserer litt påskemorro i neste innlegg. Stikkord er inspirasjon, kreativitet og ikke minst nye tips ... Som vanlig vanker det en herlig overraskelse til en/flere vinnere. Så følg med....

Enn så lenge sier vi bare riktig god søndag til alle der ute.

Beste hilsen fra jentene på ZanZ :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!