mandag 4. april 2011

Vinn gavekort på 1500,- hos ZanZ-påskekonkurranse


Hei alle sammen,

Påsken er rett rundt hjørnet og påske-egg i alle varianter inntar ZanZ om dagen. Kombinert med tradsjonelle eller utradisjonelle påskeblomster, kan man skape de vakreste dekorasjoner.


Tradisjoner er ofte stikkorden for høytider.
Her hjemme forbindes ofte påsken med egg,
...mens i andre land snakker man om påskefisk og gekkebrev... hva er nå det?? Påskefisken stammer fra bl.a. Frankrike og gekkebrev sender man i Danmark - men er opprinnelig en gammel, tysk tradisjon. Da klippes det ut små papirlapper og skrives rim - der mottaker skal gjette hvem avsender er. Om man gjetter riktig får man et påskeegg. Om man gjetter galt må man gi et påskeegg.

"Mit navn det står med prikker, pass på den ikke stikker"


PÅSKEKONKURRANSE:

Sende oss et foto av din påskedekorasjon - det kan være et nydelig dekket bord, ditt inngangsparti, et påskefat eller noe annet kreativt... = 4 lodd
(post@zanz.no)

Eller... fortell om din påsketradisjon i dette innlegget. kanskje vi alle kan lære noen nye? = 2 lodd

Og til slutt... hva er rart/galt med denne ZanZ-dekorasjonen??
Gjetter du riktig får du 2 lodd

Spre det glade påskebudskap på din blogg og du får 2 lodd


2. påskedag kårer vi tre vinnere av konkurransen! 1. premien er et gavekort på 1500 kroner!!! 2.-3 premie får en flott overraskelse fra oss...

PS: skrive i innlegget hvor mange lodd du har, så holder vi tellingen.

Lykke til!

Stor påskehilsen fra jentene på ZanZ :)

7 kommentarer:

 1. Hei,

  Så moro at dere kommer med en konkurrnse da:).
  Syns det var litt rart at det ser ut som en hane legger egg...kan det være det som er det rare tro?:)). Ser jeg må ta meg en tur ned da jeg trenger noen fine påskeegg;-).Jeg sprer det glade budskap og får derfor 2 sikre lodd, ...og også 2 lodd for å sende dere min påskedekorasjon. Den kommer ikke før om 3 dager! Om svaret på den rare gåten er riktig har jeg 6 lodd, ..hvis ikke 4.

  Ønsker dere en strålende dag videre.

  Klems Sarita

  SvarSlett
 2. Nei, ...6 lodd er sikre og om svaret på gåten er rett, ..så har jeg 8 lodd:))).

  SvarSlett
 3. Hei, så artig at dokke har konkuranse. jeg pleier vel å dekoreremasse her i både hus og hage. drar på fjellet og vi har altid påskeeggjakt.men denne er litt anderledes en vanlig. vi har nemlig en ordendtlig skattejekt med kart og kompass:)med oppgaver og quiz- vi tåler ikke melk her i heimen så da blir det litt andre ting å glede seg over. og toppen av påska er at jeg lager herlig sjokolade med masjipan selv.

  det ser ut som en hane ja.

  skal spre ordet .mvh lykke

  SvarSlett
 4. Tusen takk for sist og en flott lanseringsfest:) Nydelig butikk, bare synd jeg bor ett stykke unna..
  Vil gjerne være med på konkurranse jeg og mailer dere et inspirasjonsbilde:)
  Vi skal på hytta på Hvaler i påska, og der har pappa i alle år lagd rebusløp ute. Små lapper med spørsmål som ligger ved en gul kylling. Så det er om å gjøre å finne kyllingene, svare riktig på spørsmålet og videre til neste post. På slutten finner vi egget;)
  Noe som er feil på bildet må vel være at en hane ikke verper... og ingen verper vel stearinslys;) hihi.. Om det er riktig så blir det vel 8 lodd?

  Ønsker dere flotte påskedager:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 5. Jeg har sendt dere et bilde som er tatt på kjøkkenbenken vår- de gule tulipanene vi fikk av svigermor er det vi har pyntet med i år- ikke så lett å få tid til kreativitet med to små barn under to år :P :)

  Påsketradisjon hos oss er vi forøvrig i ferd med å finne ut av. Vi har jo nettopp startet vår egen lille familie, så vi har ikke så mange tradisjoner ennå. Da jeg var mindre var vi alltid på hytte i Trysil og stod på ski. Det kan godt være at vi fører denne tradisjonen videre. Da var det også jakt på påskeegg rundt hytta :)

  Jeg vil forresten tro det er høna, og ikke hanen som legger egg :P

  Da tror jeg at jeg har sikret meg seks lodd :)

  Ida Lind
  urettferdig@live.com

  SvarSlett
 6. Påske Hei

  Her var det utrolig mye fint.
  Jeg har deverre ikke fått i gang noen blogg jeg.
  Det kommer nok :o) En eller annen gang.
  Jeg har desverre ikke pyntet noe,huff.
  Er i huset til mine foreldre,som er på ferie.Å her var det bare gule lys å finne,men dem er i allefall på plass.

  Da mine barn var små,så samlet vi oss alle 1.Påskedag med ned pakket ryggsekk.Så dro vi alle,på en skogstur.Der vi koste oss med en kjempe Påskelunsj,kokte egg ute og alt annet som hørte med til påsken.Vi laget konkurranse for barna,der vi gjemte vekk påskeegg som barna måtte gå på skatte jekt etter.
  Dette skal vi begynne igjen med,nå når mitt lille barnebarn begynner og gå.Jeg gleder meg stort til,vi skal starte med det igjen.
  Pausen,har vært pga mye tragedier i familien,men vi er på vei tilbake og ser virkelig frem til å kunne feire Påsken igjen som en skikkelig famile :o) (Ble Mye Dette)

  Denne påsken er stille og rolit,i mine foreldres hus på landet.1:Påske dag blir det Dåp for mitt første og eneste barnebarn til nå,det skal bli kos og være med når hun får navnet sitt offisielt...Så et festelig lag etterpå med Familie og Koldtbord..

  Så Påsken blir skikkelig kos i År også,selv om den blir litt utradisjonell for oss alle..

  Hanen legger ikke egg,tror det er det som er feilen.... :o)

  Det blir 4 Lodd på meg...

  Ønsker dere fremdeles en Nydelig Gul & God Påske

  Hilsener fra meg Monica

  SvarSlett
 7. Hei hei :)

  Moro med konkurranse! Butikken deres er også helt nydelig.. Ønsker meg alt dere har ;)

  Regner med hanen som legger egg er feil..

  Vi har tradisjon med påskeharen som kommer med påskeegg til barna. Da vi var mindre lurte vi minste fetteren min med å legge ut en walkie-talkie utenfor trappa. Da han ropte på påskeharen på kvelden satt vi inne og "svarte" han.. stakkars! Han trodde jo lenge han snakket med påskeharen :(

  Forter meg å skrive om dere på blogggen min :)

  Det skulle bli seks lodd det..
  Klem Kari :)

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!