torsdag 16. september 2010

Høstkupp på ZanZ - 20% på alle klær 18. september


Hei alle sammen!

Nå er det ingen tvil om at høsten er her! Fortsatt skinner solen men det er et kaldere drag i luften. Slik ser det ut utenfor butikken på Lillestrøm nå...


De av dere som har vært innom oss i det siste, ser at venstre side av butikken er fyllt med herlige høstklær fra Stella Nova, Black Lilly, Rützou og Hunkydory .Hver dag kommer det ullgensere, jakker/skinnjakker, vanter og luer - og vi har noe som frister å ha på seg for høstmiddager med gode venner - eller for de som vil være tidlige ute med å sikre seg noe helt spesielt til julebordssesongen.

Nyankommet skinnjakke i olivenfarget mykt skinn....ullskjærf fra Blacklilly

Skoletter "to go"...

En av de beste tingene med høsten er at vi nå kan pakke oss inn i varme plagg - og på førstkommende lørdag (18. sept) ønsker vi å gjøre litt ekstra stas på våre kunder og gir dere 20% på alle klær (eks. unikaklærne).

Velkommen skal dere være!


Hilsen jentene på ZanZ :)


3 kommentarer:

 1. Så mye flott! Elsker bildet av zink og epler..Ingen tvil om at høsten har kommet! Nå kan vi sitte inne med god samvittighet og gjøre det hyggelig rundt oss. Hver årstid har sin sjarm etter min mening. Tar meg snarest en tur innom butikken dere. Ha en fin helg dere damene på Zanz :))

  SvarSlett
 2. Å så spennnende.Faktisk veldig lenge siden jeg har vært hos dere.Må ta en tur veldig snart.Så ut som om dere hadde veldig mye lekkert.
  Jeg vil si tusen takk til dere som satt i juryen til Norges mest inspirerende hjem.Jeg vant tredje plassen, er så glad for det.
  God helg

  SvarSlett
 3. Skjønner ikke noe av den nettbutikken jeg for når jeg klikker på tekstiler eller noe annet kommer bare den samme siden med noen møbler opp.. så jeg får ikke sett på noen andre ting en de 5 sidene..

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!