tirsdag 10. april 2012

Ha det på badet!

Det mener vi ikke bokstavelig:-) Vi vil bare vise dere noen av de lekre baderomsproduktene vi har fått inn!! Lekre håndklær i 100% lin fra det velrenomerte svenske Växbo Lin, deilige badebørster, neglebørster, skrubbevotter og natursvamper - og ikke minst velværeprodukter i form av lekre duftlys, såper, kremer og skrubber.
En liten smakebit over noe av utvalget i dag. Vi kommer til å gjøre om butikken og lage en egen velvære/bade utstilling i nærmeste framtid. Web Monica skal bare shine opp det søteste vintage støpejernsbadekaret som står i 2 egt i Landhandleriet - OG finne ut en smart måte å få det ned en litt for smal trapp og ned til ZanZ først;-)


Håper påsken var fin. "Hos ZanZ" ble den tilbragt litt her og der. Lene var i sitt elskede sommerhus i Danmark og nå er vi spente på å se om hun har vært på noen vellykkede vintageskattejakter for butikken  denne gang. Sist kom hun jo hjem med blant annet noen vintage fabrikk/arbeidslamper som flere av oss var villig til å ofre mye for å få i hus!!

Fin uke ønskes deg fra et grått og regntungt Lillestrøm - men i butikken skinner alltid solen;-)

1 kommentar:

  1. Så masse deilig badelux ♥
    Blir nok kult med det gamle badekaret, gleder meg til og se:)

    Ha en fin fin kveld:)

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!