lørdag 21. april 2012

Bylørdag og "markedsdag" hos ZanZ!

Som vi blogget i går er det Bylørdag i Lillestrøm i dag, med aktiviteter for store og små over hele byen. Hos ZanZ feier vi dagen med å lage litt markedsstemning utenfor butikken. Vi selger blant annet en del gamle eplekasser fra Nederland til en veldig hyggelig pris. De koster normalt 498,- stk, i dag selger vi de for 359,- så her er det mulig å gjøre et kupp om man er på utkikk etter disse kule, originale kassene som er så kjekke til så mye.
Ellers selger vi ut dette franske langbordet til en meget hyggelig pris. Det er originalt, men har tidligere hatt en blekkplate på toppen. Om man får en blikkenslager til å sette en på igjen, eller gjør en annen jobb med selve bordplaten har man et enkelt og tøft langbord til en rimelig penge!
Sterkt nedsatt er også dette flotte franske, vintage hagemeblementet bestående av et rundt bord og 4 stoler i jern med en fantastisk patina og sjarm.Vi selger ellers ut en del småvarer, bl.a. noen Tine K pendellamper (liten størrelse) i en utgående farge til halv pris sammen med masse andre go´saker - så her er det mulig å gjøre noen gode kjøp i dag:-)

Om du sitter et helt annet sted i landet og ikke har mulighet til å besøke butikken vår i Lillestrøm, men gjerne skulle ha hatt noen av tilbudene må du gjerne ta kontakt med oss i butikken på tlf eller mail i dag så kan vi sikkert ordne det for deg!!

Da gjenstår det bare å ønske en strålende god helg og en fin, fin lørdag! Klem fra jentene hos ZanZ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!