mandag 30. januar 2012

Reklame styling!

I dag har Monica & Monica jobbet med å style ZanZ sitt nye reklamebilde. Det kommer stadig inn vårnyheter til butikken om dagen så det var litt "valgets kval" hvilke produkter vi skulle ta med i annonsen.
Denne frøkenen står ikke stille lenge nok av gangen
til at det går an å få tatt et skikkelig bilde av henne! 
 Det viktigste for oss var å tenke på at bildet skulle reflektere ZanZ sitt slagord:
- ikke som hos naboen. Vi tok derfor med en passe dose originalt, vintage interiørartikler som vi mikset sammen med nyheter, samt noen nye og vintage møbler.
Fine Tolix-krakker i deilige, vårlige farger! Vi har fått inn flere nyheter på
Tolix-farger  i butikken nå, både stoler med og uten armlen og krakker/taburetter. 
 Location ble Landhandleriet denne gangen. Vi syntes den rå og rustikke tømmerveggen og nakne murveggen der ble et tøft bakteppe for produktene vi ville vise fram!
Mye flytting på ting hit og dit, men ofte bare centimetre må til for å få fin ballanse i bildet, men vi ble fornøyde til slutt.

På tampen av dagen kom de inn nyheter fra ytterlige to leverandører til butikken, også en del "one pieces", originale vintage puter og tepper som vi fikk sikret oss på messen før helgen!

Det er travle, men morsomme tider om dagen! De nyankomne varene blir å finne i nettbutikken i løpet av morgendagen, men allerede i kveld legger vi ut noe Tolix og Tine K nyheter!

Fin mandag til deg som er innom, klem fra jentene hos ZanZ

3 kommentarer:

Vi blir så glade for en melding fra deg!