tirsdag 3. januar 2012

Hva vil DU ha?

Tøff og rustikk benk laget av gamle, resirkulerte materialer. Ventes inn til butikken når som helst nå!

Nå om dagen går det mye i telling... vi har nemlig varetelling innimellom slaga! Ellers planlegger vi ulike innkjøpsturer og besøk til messer. I den anlednig lurer vi på: 
Hva ønsker DU at ZanZ skal ha av varer?
Bord laget av resirkulerte materialer, bl.a fra gamle stilasjer. Kan lages på mål og med tre eller stålunderstell som vist her.
Er det spesielle interiørmerker du liker? En spesiell stilretnig eller er du rett og slett på utkikk etter et spesifikt møbel? Gi oss gjerne en tilbakemeldning. Vi jobber jo for å finne nettopp de tingene dere som kommer innom butikken vår, nettbutikken og bloggen vår liker!!
Vi har en stor bestilling Jielde lamper inne som straks ankommer butikken nå, i flere varianter og farger- tøffe og lekre!! 

Vi jakter alltid på de originale, autentiske gamle skattene i tillegg til fine, nye varer.

Ellers tror vi våren vil være preget av stikkord som: Kontraster, det litt rå og industrielle, men kanskje iblandet en dæsj "etnisk" eller en overaskende fargetwist. Vi tror også at den enkle, naturlige stilen vil holde seg høyt oppe i inderiørbildet framover. Det blir spennende å se hva de ulike designerne vektlegger denne sessongen:-)

Vi hører gjerne fra deg hva du ønsker, tror eller mener!

Ha en fin kveld, klem fra ZanZ-jentene.4 kommentarer:

 1. Ønsker oss House Doctor:))

  Ann Helen

  SvarSlett
 2. Notert Ann Helen! Du skal ikke se bort ifra at det blir ordnings med det;-)

  SvarSlett
 3. Har dere sluttet å selge klær?

  SvarSlett
 4. Jeg liker den røffe og maskuline stilen og kunne godt tenkt meg og krydret huset mitt med slike dype rammer med sommerfugler eller insekter i. Noe slikt for den rette priser har jeg vært på utkikk etter i flere år.
  Klem Madelén

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!