lørdag 16. mai 2015

KUPP - utstillingsmodeller 25-30 % avslag


OG SAMTIDIG BLÅSER VI LIV I BLOGGEN!

Her har du muligheten til å gjøre et kupp. Har du drømt og Egget, stoler fra Vitra eller den rålekre sofaen Tiki designet av Andreas Engesvik burde du slå til nå. Egen frakt tilkommer på produktene. Klikk på bildene og du kommer rett til produktene i nettbutikken.Spisestuesofa Wings fra Fogia selges nå med 30 % rabatt. Sofaen har et slitesterkt stoff i blå velour som kan taes av slik at det er mulig å kjøpe nytt stoff og endre uttrykk på sofaen ved ønske. Det kan også kjøpes ben som er lavere slik at den kan brukes som en vanlig sofa.
Vi selger ut vår Tiki sofa i kuskinn som har vært utstillingsmodell i butikken.
En helt rå sofa til en knall pris - 25 %.
Lenestolen Douglas fra Fogia selges nå ut med 30 % rabatt. Den er i en nydelig burgunder farge i et slitesterkt velour stoff Ritz.
RO er en meget behagelig lenestol med et vakkert design. Vi selger ut vår utstillingsmodell i lysegrått stoff med 30 % avslag. Mye stol for pengene!
Spisestuebord med hvit marmorplate og sort understell fra OX Design selges ut med 30 % rabatt. Et lekkert bord du vil kunne ha glede av lenge.

Vi har flere stoler fra Vitra som har vært utstillingsmodeller hos oss, og som nå selges ut med 30 % i rabatt. Førstemann til mølla her!
Vi selger ut vår utstillingsmodell Egget i sort stoff med 25 % rabatt. 
Dette er en unik mulighet til å kjøpe seg et møbel ikon! 

Arne Jacobsen designet Egget for lobbyen og resepsjonen på Royal Hotel i København. Oppgaven med å designe alle elementene i hotellbygningen i tillegg til møblene var Jacobsen's store mulighet til å teste sine teorier om integrert design og arkitektur i praksis. Egget er en av triumfene i Jacobsens totale design, en skulpturell kontrast til bygningens vertikale og horisontale flater. Stolen sprang fram fra en ny teknikk som Jacobsen var den første til å bruke. Et sterkt skall i skum under møbeltrekket. Som en skulptør strevde Jacobsen med å finne skallets perfekte form i leire hjemme i garasjen sin. På grunn av sin unike form garanterer Egget en viss skjerming i offentlige rom med eller uten fotstolen.

Bunnen er firedelt, og er i silkematt aluminium. Størrelse: 370mm (Setehøyde), 1070mm (Full Høyde), 860mm (Bredde), 790mm (Dybde).


Med dette ønsker vi også velkommen tilbake til bloggen vår!
Vi blåser liv i den igjen og lover masse herlig inspirasjon fremover, og kanskje dere får bli med bak kulissene innimellom. Ikke glem å legg deg til som følger av bloggen vår i menyen til høyre.

Håper du vil følge oss videre på veien og samtidig ønsker vi alle en fantastisk fin 17. mai!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!