mandag 31. desember 2012

Godt nytt år!!

Kjære ZanZ-venner! Vi håper dere har hatt noen deilige juledager og går mot en feiende flott nyttårsfeiring!! Vi avlutter 2012 med en liten oppsummering av noen av hendelsene i "ZanZ-historien" som har vært i året som har gått. Bildene viser noen av våre favoritter om dagen. Nye innkjøp er under planlegging. Vi spår det blir en deilig interiørvår!!
Vi hos ZanZ har hatt et utrolig moromt og begivenhetsrikt 2012. Vi har tatt en kjempesatsning med nettbutikken og er stolt over å ha fått til en så stor og velfungerende nettbutikk med over 700 ulike varer pr dags dato. Ekstra hyggelig er utviklingen med at flere og flere oppdager oss og benytter seg av den, både dere som bor nært og fjernt.
Vår 150kvm store butikk i Lillestrøm har også gjennomgått store forandringer dette året. Rent fysisk har butikken blitt pusset opp. Vi har endelig fått gulvet vi har ønsket oss så lenge - ensfarget, grått og deilig!! En ny bakgrunn for vareutvalget vårt gir også den store veggreolen som fikk en ny, mørk farge i sommer. Det føles riktig å ha fått inn mere kontraster også i butikklokalet - i tråd med vareutvalget vårt.
Når det gjelder varesortementet har vi fått valdig mange nye merker dette året og stilmessig har vi nok hatt en dreining mot en strammere og mer design-preget innrednings-stil. Samtidig har det vært viktig for oss å være tro mot vår opprinnelige idè - nemlig at du skal kunne finne det unike og autentiske hos ZanZ. Vi jobber derfor hele tiden med å kunne tilby våre kunder en god mix av originalt vintage, trendy design og moderne klassikere side om side. Vi synes ofte det skaper de mest spennende og personlige hjem!!

Med dette lille tilbakeblikk ønsker vi alle våre kunder et kreativt og stimulerende 2013!!

Klem fra jentene hos ZanZ

2 kommentarer:

Vi blir så glade for en melding fra deg!