søndag 21. oktober 2012

ZanZ + Fogia = SANT!!

ZanZ-jentene var på utflukt denne uken, nærmere bestemt til showrommet for Fogia og flinke agent for Fogia Norge- Stine, for litt produktopplæring.
Monica tester ut en av bestselgerne "Morris Low"- en modulsofa som har et kontinentalt og stramt uttrykk, samtidig som den har en fantastisk myk og deilig komfort- kombinert med et vell av valgmuligheter når det gjelder moduler, stoffkvaliteter mm.
Morris Low er også utstilt i butikken , men med sjeselongen på mottatt side
- vi anbefaler en test-sitting om du har mulighet:-) 
Noen av dere har sikkert allerede fått med dere at ZanZ har blitt forselger av det svenske kvalitetsmerket Fogia og at vi har hatt to utstillings-sofaer i butikken i Lillestrøm en stund nå. Denne kvelden handlet om å få et nærmere innblikk i hva Fogia står for - nemlig, først og fremst kvalitet, dernest de nærmest uendelige valgmuligheter i forhold til møbelstoffer, moduler mm- og ikke minst puktlighet i levering. Fogia er et hel-svensk produkt og alt håndlages på deres egen fabrikk etter kundens bestillinger og ønsker!
"Alex Hi" er en av de siste modellen fra Fogia- også utstilt i butikken vår i Lillestrøm. Alex Hi har også en fantstisk sittekomfor, uendelig med valgmuligheter i forhold til moduler og stoffer. Det er en perfekt sofa hvor man kanskje ikke har så stor plass til rådighet da vangene ikke er så kraftige. Her får du mye sitteplass på mer komprimert bruk av rommet.

Fogia har en modell for de fleste tørr vi påstå! De har et stort utvalg modeller som dekker det meste fra den klassiske til den stramme og tidløse- med god design, kvalitet og valgmuligheter i sentrum.

Fogia har også en rekke lekre sofabord, lenestoler - små som store, stramme som mer klassiske ørelapp modeller. Om du går i tanker på å kjøpe ny sofa anbefaler vi virkelig at du tar turen innom oss for en prøvesitting og for å få med deg en katalog. Bor du langt unna sender vi deg gjerne en katalog!
Da nærmer helgen seg slutten her, håper du har hatt en fin en!! Ny uke og nye muligheter står for døren. Hos ZanZ håper vi å kunne avsløre en morsom nyhet i løpet av denne uken!! Vi jobber iherdig for å få de siste detaljer på plass:-)

Klem fra jentene hos ZanZ


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!