onsdag 2. mai 2012

Strålende onsdag!!!

Etter en deilig 1 mai er vi i gang igjen:-) Sola skiner fra skyfri himmel hos oss i dag. Det får automatisk tankene over på hage og blomster for vår del. Forrige uke kom det opp en del vintage skatter fra bl.a. Danmark og Frankriket. For hagen kan vi nevne dette superflotte, store vintage sinkbadekaret.
Hvor lekkert ville det ikke vært å ha et slikt i hagen, enten som plaskedam for barna, eller fylt med vann, blomster & flytelys? En skikkelig stemninskaper er det iallefall. Synes du badekaret er i største laget fikk vi også opp to mindre- men ikke mindre flotte zinke barne-badekar.
 Du finner begge disse to og mange, mange andre nyheter i nettbutikken som oppdateres fortløpende med de siste ankomne varer i dag! God onsdag:-) Klem fra jentene hos ZanZ

3 kommentarer:

  1. Å gjett om jeg sikler på det badekaret der,- har nettopp hatt ett blogginnlegg med nettopp badekar i hagen så dete var jo litt av en tilfeldighet:))))
    Rålekkert er det ihvertfall,så får vi se hva lommeboka sier etterhvert;)
    Tove:)

    SvarSlett
  2. Hmmm Tove, det spørs om det ikke var meningen du skulle ha dette badekaret da:-) Driver å legger det inn i nettbutikken nå men kan røpe at målene er: 42cm høyt, bredden varierer mellom 43-62cm og lengden er 180cm. Prisen er 2400,-

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!