lørdag 12. november 2011

Julegave tips:-)

Hos ZanZ har jo julen begynt for fullt, og for mange av dere har iallefall planleggingen av julen begynt:-) I den anledning tenkte vi å vise noen fine julegavetips. Varene under koster mellom 100-200kr og kan være fine som f.eks vennindegaver. 
Eh...våre venner: ikke les dette innlegget!
Vi har et kjempestort utvalg fine telyslykter frs kr 49 og oppover. Her er det stiler for en hver smak! 

Den supre kremen STEAMCREAM er blitt hyllet av store kjendisnavn internasjonalt og vi skjønner hvorfor! En fantastisk multipurpose krem som kan brukes på hele kroppen, hender som ansikt. Kremen er laget med en spesiell steam teknikk, derav navnet og kommer i mange ulike, lekre metallbokser. 
En super vennindegave til 149kr! 
 For de minste, altså barna selger vi blandt annet disse myke tøflene i skinn. Vi har også varme, deilige ulltøfler til voksne!

By nord er et merke som er i vinden om dagen, og vi skjønner hvorfor. Med naturtrenden i fokus har firmaet produsert de lekreste sengetøy, puter, pledd med mere. Vi anbefaler å gi bort et lekkert og trendy hjortekopphåndkle til noen du er glad i:-) 
 ...og mens vi er inne på naturtrenden: Hva med disse søte hjortedyrene. Supre til dekorasjon på f.eks et lysbrett. Fine året rundt med sin rene, hvite farge!
 Supertøffe håndtrikkede telyslykter og vannflasker 
(ja, iallefall trekket utenpå!) 
 Nydelig, telyslykt med litt størrelse på. 
Denne har et fantastisk skinn når den er tent 
- fin året rundt med sitt fuglemotiv. 
Sammen med By Nord er Day et annet dansk interiørmerke i vinden for tiden. Disse tøffe kaffekrusene i sort og hvit koster 129kr. Vi har forøvrig et rikholdig utvalg Day produkter i butikken i form av de lekreste puter, pledd og ikke minst litt anderledes og tøff julepynt. 
 Røffe lykter i ekte bark, med glass inni. 
Disse ønsker zanzbloggeren seg til jul:-) 
Eller hva med et tøft kakestempel? Morsom gave til en bakeglad venninde. Legg for eksempel med oppskriften på dine favoritt cookies eller en plate god bakesjokolade så har du en anderledes, tøff og praktisk julegave!
Det er mye natur i interiørbildet i år, noe som også gjenspeiler seg på stearinlysfronten. Se bare på disse supertøffe kubbelysene med vakker, grå bark utenpå!
Flere lykter...disse kommer fra populære Oi Soi Oi og er laget av kaneltre! Når du brenner lys i de dufter det helt fantastisk, 
så på en måte får du med et duftlys på kjøpet! 
Lyktene kaster et nydelig mønster i rommet når den er tent.
Nevner til slutt den populære washi tapen. Denne har utallige bruksområder. Alt fra dekor på veggen som vist her, til fin kontrast på julegavepakkene mot for eksempel gråpapir. Til den hyggelige pris av 39 kr er også dette en litt original gaveide til en interiørinteressert venninde. 


I prisklassen 200-400 har vi også en mengde gode gaveforslag. 
Noen gode eksempler kan være disse: 
 Den vakre og meget populære boken Naturligvis. 
En inspirerende interiørbok av utvalgte norske hjem. 

Lekre, tøffe små skinnvesker/punger. Finnes også som større clutsher. Tøff kontrast mellom den glamorøse metallfargen og den tøffe glidelåsen.  

 Hva med en håndlaget veske i tovet, ren ull 
til mobil,I pad og pc? 
Tøffe, store kubbelys som ser ut som de er strikket. 
Fantastisk kvalitet, disse brenner i MANGE timer!
Supertøffe f.eks på hytta:-) 

Nevner tilslutt den deilige kvalitetsteen fra Kusmi som vi har i flere ulike smaker. Denne setter teelskeren alltid pris på å få!

Dette var bare noen forslag ut av vårt store vareutvalg. Kom innom butikken så hjelper vi deg gjerne med å finne gaver som passer til alder og prisklasse!

Ha en god lørdag i gråværet, klem fra jentene hos ZanZ 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!