søndag 4. september 2011

STEAM CREAM


Hei alle sammen :)

Vi må fortelle om denne herligheten som har kommet over dørstokken hos oss: STEMA CREAM.Dette er en intensiv og effektiv multi-use krem, som kan brukes til både hender, kropp og ansikt.
Denne vegane fuktigshetskremen inneholder bl.a. havre, appelsinblomstvann, mandelolje,lavendelolje økologisk jojoba olje samt kokosnøttolje.

Kremen har fått masse internasjonal oppmerksomhet - som her hos bl.a. OPRAH... og når hun sier hun liker det - så tar det jo av...
og det spås at det ikke vil ta lang tid før disse "limited edition" lokkene blir samleobjekter..... og vi gjør som OPRAH - vi bare elsker den!

- Super som vennine gave eller til deg selv.

Kr.149,-

Ellers går det i 100 hos ZanZ med innkjøp for både kommende- og vår/sommer-sesongen. Ja, vi føler oss priviligerte - men det krever sin kvinne! Før hver innkjøpstur ligger det mange timer planleggisngsarbeide ...Og ved siden av så skal jo alt det vanlige arbeidet gjøres i butikken. Vi er akkurat ferdige med å lage ny disk og malt diskomerådet og det er vi kjempefornøyd med!


I skrivende stund har vi akkurat kommet hjem fra innkjøp i det store utland og nå venter nye innkjøpsrunder her hjemme... Nå er det bare å vente til pallene med de nye varer kommer! Vel, det vil si, de har begynt å komme:-) Så her er det bare å brette opp armene!Hei så lenge og en fin uke ønskes fra jentene på ZanZ :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir så glade for en melding fra deg!