onsdag 24. november 2010

En liten stemningsrapport...


Hei alle smmen!

Kulda har kommet til Lillestrøm og vi er klare for adventstiden og ikke minst julehøytiden - som det forøvrig kun er akkuartt EN måned igjen til i dag.
Vi pakker herlig julepynt ut av esker som daglig ankommer butikken, tenner masse lys og i høytalerne klinger stadig oftere julemusikk. Nå er det ikke lenge igjen...

Her følger en liten stemningsrapport fra oss...kanskje dere lar dere inspirere? :)

Adventsdekorasjoner i hver krok og i ulike varianter:

Granatepler, kongler, svibler og hvite lys - farger og stemning som kombinerer overgangen mellom høst og vinter/advent...


Vi har tatt inn herlige, små fluesopper som garantert skaper liv...


- og her en tradisjonsrik, nostalgisk adventsstake - nydelig med granbar, zink og hvite lys...


Lilla lys i pendelstake er også nydelig synes vi - for de som tradisjonen tro går for lilla lys - riktig stemningsfullt...


-og her er naturen inspirasjonskilde. Store kubbelys med bjørkepreg...


- og til helgen skal adventsstjernen henges opp i vinduet...


Viva Italia!

De av dere som har vært innom oss i det siste har kanskje lagt merke til langbordet vårt med italienske fristelser. Vi har fått inn en ny leverandør fra Italia - Cosimo Corsi - en italiener som nå bor på Hvaler - og som fører de herligste økologiske lekkerier fra Italia.

Lørdag den 4. desember kommer Cosimo til oss og demonsterer alt fra italienske pølser, de herligste julekaker og ikke minst hans helt fantastiske olivenoljer. Du er velkommen til å smake og få råd og dåd om hvordan du kan bruke og kombinere de ulike produktene. Kanskje et snev av italia vil sette en ekstra piff på adventstidens festligheter...?

Buon appetito!


Ellers har vi også hatt besøk av den glade familie, med Petrus, Lotta, Rita og Lars. Mamma Rita, trodde hun hadde glemt igjen noe i butikken da vi ringte og ble gledelig overrasket da hun fikk vite at hun var den heldige vinner av gavekortet fra juleåpningen vår - og at kurven kunne fylles med valgfrie varer for 1500,-!!!

Veldig hyggelig at hele familien deltok på handelsen synes vi!

*******

Men, heldigvis er det jo en hel måned igjen til julaften og vi håper dere går den søte førjulstiden imøte med senkede skuldre. Det skal vi prøve på...:)

Enn så lenge ønsker vi alle en riktig god uke og 1. adventshelg!


Hilsen fra jentene på ZanZ:)


2 kommentarer:

  1. Jeg elsker Zanz butikken! Tusen takk igjen at jeg kunne få lov å ta bilder hos dere. Jeg har lagt ut noen av bildene på bloggen min og syntes at de ble virkelig fine! Hvis du noen gang har lyst til å ansette meg som fotograph jeg stiller gjerne mot noe fra butikken! :)
    hilsen emily
    Du får sett noen av bildene på bloggen min.

    SvarSlett
  2. Wow! Herlige julestemning! Nå MÅ jeg få tatt meg turen til dere og handle før jul!!

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!