mandag 28. juni 2010

Velkommen til ZanZ-blogg!

Det er en ære å presentere vår rykende, ferske blog - Velkommen!

Her vil vi dele med dere hva som foregår i kulissene hos oss. Det er mye som rører seg bak det som fremstår som en stylet butikkfasade! Vi vil legge vekt på det som er spennende å lese om - og kanskje vi også inviterer noen av dere som er innom til å bli med? Vi har så mange spennende og interessante kunder - med spennende bakgrunner for hvorfor de er ute etter akkuratt det spesielle møblet eller maleriet...

Innleggene i bloggen blir til rundt det som skjer så følg med. Bli også gjerne med som følger på bloggen vår også - så er du sikker på å få med deg alle oppdateringene.


Ekstra hyggelig er at dette skjer samtidig som det fortsatt er sommer og sol!

Da spretter vi sjampanjen og ønsker alle våre hyggelige kunder en fortsatt riktig GOD SOMMER!

Klem fra glade ZanZ jenter - Monica og Lene :)


13 kommentarer:

 1. Hei kjære jenter! Gratulerer med så utrolig flott nettside, butikk og blogg!

  En liten fugl hvisket meg i øret at dere var oppe igjen... Kjempemoro at dere endelig er på nett igjen og med så herlig resultat. Synes layouten passer butikken og dere godt, og den ser ut til å være funksjonell og lett å bruke. Nå kommer jeg til å følge med på både godbitene og bloggen framover;-) Legger meg selvfølgelig med en gang til som følger og føyer dere til på favorittlisten min.

  Stor klem fra Laila

  SvarSlett
 2. Hallo Monica og Lene :) Gratulerer så mye med ny blogg og nettbutikk !! En kjempefin layot på nettbutikken,fine farger,lett å bruke... ønsker dere Lykke til videre jenter ;) Legger meg til som følger. Stor klem fra Tone.

  SvarSlett
 3. Velkommen skal dere være hit i blogglandia....skal bli spennende å følge dere videre. Vil igjen takke for at dere stilte opp og lagde en festeaften for mitt bloggtreff i fjor høst.
  Maliva

  SvarSlett
 4. Gratulerer med flott nettbutikk og med ny blogg. Gleder meg til å følge dere.
  Hilsen Lisbeth B.

  SvarSlett
 5. Laila var snill og tipset oss på bloggen sin om at dere var igang med blogg og ny nettbutikk, så da er det ikke annet å gjøre enn å slenge seg med! :))
  Lykke til!

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 6. se her ja.. kastet dere på bølgen dere også, så bra! Dette var virkelig flott, også nettbutikk da, herlig! Jeg ser jo hvor jeg skal sende mannen min til jul, for jeg ønsker meg en eams gyngestol... tolixen jeg fikk i fjor var jo kjøpt hos dere! Lykke til..

  klem

  SvarSlett
 7. gratulerer så mye med nye side og blogg. Ventet spent på den og gleder meg til å følge shopen og bloggen videre! Blir nok litt shopping også tror jeg! Men gleder meg allerede til å komme å titte i butikken igjen! Den er bare sååååååå fin! Må bare vente på at babyen i magen kommer ut, 17 dager igjen og full nedtelling! ha en fortsatt fin fin sommer!

  klem klem

  SvarSlett
 8. lykke til og velkommen, gleder meg til fortsettelsen! Mvh Marianne

  SvarSlett
 9. Hei! Gratulerer så mye med nettbutikk og blogg. Er jo innom med jevne mellomrom, men greit å følge med litt "nærmere"! Gleder meg til mange spennende varer nå til høsten!

  SvarSlett
 10. Gratulerer så masse med ny blogg og shop på nettet! Gleder meg til å følge dere fremover! Dere har en utrolig flott butikk, og jeg er helt sikker på at med denne satsingen her inne kommer mange flere til å kunne ha glede av dere!

  Med ønske om en deilig helg fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 11. WoW, så herlig
  nå også med egen blogg
  jeg tillot meg å legge
  dere på listen min over
  herlige blogger ... ♥

  Kommer til butikken
  snart, det er jeg bare
  helt nødt til skjønner
  jeg ...!

  klem
  det hvite hjerte
  ann-christin

  SvarSlett
 12. Hei! Her kjem ei helsing frå Sunnmøre, mest til ho som visste kvar Linge er? ;) Så kjekt at dokke er oppe og går med blogg! Blir spennende å følge dokke framover! Kan til slutt legge til at bilen var sprekkferdig av lampeskjermer på vei til vestlandet... ;) Alt eg kjøpte har fått sin plass, og eg kjem HEILT sikkert tilbake til den vakre butikken i Lillestrøm!

  Lykke til!

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 13. Lækker blog og butik. Og svært valg! Men jeg ønsker mig FLY loftslampen.
  Deltager i konkurrencen med 2 lodder.
  Held og lykke med butikken. Vh. Katrine

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!