onsdag 30. januar 2013

Nyheter hos ZanZ!! "Vårens vakreste eventyr"- innkjøpene for våren og sommeren er godt i gang hos ZanZ og med bildene i dag avslører vi noen av de nye merkene vi har sikret oss denne våren.Særlig begeistret ble vi over de utrolig skulpturelle og vakre håndlagde finske lampene. Lampene kommer som 3 ulike taklamper og en superkul bordlampe. Alle 4 modellene kan fåes i natur, hvit-beiset eller sort-beiset. Vi har allerede hatt de fantastiske gourmetproduktene til Nicolas Vahe et par år, men nå utvider vi sortementet ytterligere! 
Vi har prøvesmakt og kost oss gjennom alle de lekre produktene hans og kan med glede fortelle at vi også som en del av satsningen på gourmet/delikatesse-produktene, tapas og teer fra Nicolas Vahe åpner kaffebar hos ZanZ i feberuar!! Da kan du nyte en deilig kopp kaffe eller te hos oss mens du titter rundt i butikken- eller farter forbi på vei til eller fra jobb kanskje:-)

I morgen setter vi oss på flyet til København for ytterligere å sikre flere godbiter til butikken. Flere spennende nye leverandører skal besøkes foruten at vi skal suge til oss masse inspirasjon fra deilige leverandører og butikker vi skal besøke. Vi lover å ta med flere nyheter hjem til dere i kofferten:-) 

PS: Følg oss på instagram zanzikkesomhosnaboen for de siste oppdateringer fra reisen og det som ellers skjer hos ZanZ! 


Klem fra jentene hos ZanZ

6 kommentarer:

 1. Mye fint! Hva heter messen dere skal på i Køben? Er den kun for fagfolk? :-)

  SvarSlett
 2. Vi skal på to messer: Folmland som er en lukket fagmesse med interiør og Motemessen. Motemessen er jeg jammen ikke sikker på om er åpen for alle? Vi følger med Lene (Dansken vår!)

  SvarSlett
 3. Ahh, kjekt med egen "guide":) Dere får kose dere da!

  SvarSlett
 4. Så koselig med en kaffebar:))
  Det blir stas!!

  KOS dere på messer ♥

  SvarSlett
 5. spennende med nye innkjøp
  de lampene var nydelige!
  :)

  SvarSlett
 6. Takk for det "anonym"! Vi gleder oss til å strate opp kaffebaren Har en drøm, tror det kommer til å kunne tilføre ZanZ noe ekstra og forhåpentligvis gi en enda bedre opplevelse for kundene når de besøker oss. Vi elsker lampene Åpent hus - kult at du likte de!!

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!