mandag 17. september 2012

Landet...

...har vi vel ikke helt gjort enda etter den fine reåpningen vi hadde på lørdag! Med strålende høstvær og så mange fine folk som var innom oss ble det en strålende lørdag rett og slett:-)
Etter en superhektisk og arbeidsom uke med oppussing bak oss ser vi fram imot alle pallene med nyheter som kommer denne uken!! Nå raser det inn fra de fleste leverandører og vi gleder oss til å bygge opp de ulike miljøene vi har planlagt oppi hodene våre på de ulike innkjøpsmessene tidligere i høst!

Web Monica sitter på et tog med lap top uten de nyeste bildene i dag - så bildene i dette innleget ble rett og slett noen favorittbilder fra tidligere - i og med at internettdekningen hos NSB var noe variabel oppover dalene!

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på "nye" ZanZ både på bloggen, FB- og fra dere som var i butikken ikke minst. Det er veldig hyggelig at dere liker de endringer vi har gjort!!
En strålende fin uke ønskes, klem fra jentene hos ZanZ

6 kommentarer:

 1. Dere har virkelig fått en fin butikk! Likte den veldig godt før, men enda bedre nå. Vareutvalget er enestående og jeg fikk bare til en bitteliten visit...uten kamera:(
  Jeg kommer gjerne snart igjen..!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg lurte på hvor kjolen i headeren deres er fra? Det er ikke en liten sjanse for at dere får den inn igjen? :)

  SvarSlett
 3. Hei Helene! Kjolen kom fra vår franske leverandør som heter Blue. Det er ikke bestemt om vi får de inn igjen til våren, men følg med oss! Kommer det inn varer fra de igjen skal de både blogges om og legges ut i nettbutikken under kategorien klær:-) Ha en fin dag!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Okei, jeg skal følge med :) Takk for svar!

   Slett
 4. Heihei! jeg kommer ikke inn på nettbutikken, er det noe galt med siden?

  SvarSlett
 5. Hei anonym! Jeg så ikke kommentaren før nå. Nettbutikken er iallefall i orden nå:-) Ha en fin dag, mvh web Monica

  SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!