søndag 13. november 2011

Adventstid!

God søndag folkens!
Det nærmer seg første søndag i advent med stormskritt. Nå går det virkelig fort imot jul, og jammen begynner temperaturen å minne mer om vinter også. I dag er det peiskos og fotografering av adventsvarer på programmet. 

Flotte glassflasker med påtrykt tall. Lysestaketoppen kan tas ut slik at flaskene også f.eks kan brukes som vase!Enkle og tøffe telysholdere i zink, fine å bruke som de står eller i en større dekorasjon! 
I år er det mye ulike varianter av løse tall 1-4 i ulike stiler. Flotte som et utgangspunkt til å lage din helt unike adventsoppsats. Vi har bl.a. satt sammen kubbelys med tall sammen med svibler, kvister, mose og kongler. Naturlig og enkelt - akkurat slik vi liker det om dagen! 
Tøffe zinkstjerner med hvite tall, 39kr.

Nostalgiske tallhjerter i zink, høyde: 6 cm
Vi har fått produsert disse flotte håndstrikkede telyslykter i ZanZ sitt eget merke: ZanZ by Wiola. Med sin fine, støvede lillafarge er også dette et morsomt og litt anderledes alternativ som årets adventstake, f.eks med disse tøffe tallene i zink, festet på med fyssing eller en liten nål. Disse kan jo brukes hele året og siden en bare kan bytte ut telyset kan de også få skinne litt hver dag, hele advent igjennom:-) 


For deg som ønsker litt mer glitter og glam har vi disse søte tallhjertene i strass som man bare stikker inn i lyset. Disse er 3 cm høye og pakken med 4 tall koster 119kr. 

Disse i glass og fattigmannsølv er flotte i en mer nostalgisk stil. 
7 cm høye og 6 cm brede. 129 kr for alle 4. Viser til slutt disse tøffe hvite lysene med tall 1-24. Utrloig stilig å f.eks sette i en rustikk liten zinkbalje fylt med sand eller rett og slett sukker for at de skal stå stødig. Hvert lys har brenntid på 3,5 timer. Her kan man tenne et lys hver frokost eller middag i advent og telle ned til julaften med en litt anderledes adventstake! 

Disse fine adventsproduktene og noen flere, blandt annet noen flotte adventstjerner fra Palma blir tilgjengelig i nettbutikken i løpet av morgendagen for de av dere som ikke har mulighet til å besøke oss i butikken i Lillestrøm. 

Nyt det siste av helgen så blogges vi;-) 

Klem fra jentene hos ZanZ 

1 kommentar:

  1. Hei!

    Jeg lurer på om du har merket Broste Copenhagen i ditt vareutvalg?

    Jeg er på jakt etter kurver i str 40 x 40, ca. Har du slike, eller noe lignende, for salg blir jeg veldig glad om du kontakter meg!

    Ser du innom bloggen min vil du der finne flere opplysninger og bilde av dem jeg ser etter.

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!