torsdag 23. september 2010

Nye malerier i butikken

Hei hei,

I går kom Solveig M. Skogseide innom med malerier som hun hadde stillt ut på Art:oslo i helgen. Det er alltid stas med nye malerier og vi hadde valgets kval ift. hvilke vi skulle velge. I denne omgang beholdt vi alle sammen da vi rett og slett ikke kunne velge bort noen...
Bilder er ofte det siste som henges på veggen i nye hjem, men som også kan være med å sette prikken over i-en i et personlig hjem.
(Lene i aksjon)Med disse bildene har jeg latt meg inspirere av den røffere stilen som preger interiørverdenen nå. Mye strukturer, kontraster som passer både for de som har betong- og industri møbler - men også for de som vil ha et feminin touch sier Solveig.

- Som forøvrig ikke kunne motstå denne tunikakjolen fra Stella Nova og ullskjerfet fra BlackLilly.

Så nå er det altså et godt utvalg av Solveigs malerier i butikken som også legges i nettbutikken i.l.a. dagen.

Og til slutt til dere som har vært inne på nettbutikken i forrige uke -beklager evt. tekniske problemer men nå er alt i orden igjen:)

Riktig god helg til alle ønskes fra jente på ZanZ :)


2 kommentarer:

  1. Bildene til Solveig er bare nydelige..:))

    Klem,Kari

    SvarSlett
  2. Flotte bilder i nydelige støvete toner! Dette er nok bilder man aldri blir lei av å ha på veggen. Veldig vakre! Jeg har en genser fra Stella Nova som jeg kjøpte i Odense for flere år siden og den er like fin i dag. Synes jentene fra Stella Nova er så flinke, og til stor inspirasjon! Ha en fortsatt glad dag i den herlige butikken deres! Beste hilsener fra Benedicte :))

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!