søndag 10. november 2013

Mandag 11.november er det åpning av julebutikken hos ZanZ, 10-19.

 
Vi har i år lagt stor vekt på å skape stemningsfulle julemiljøer i butikken som vi føler harmoniserer med vareutvalget forøvrig og håper det vil være inspirerende for deg som kunde.
Butikken bugner også av flotte gaveidèer, så hvorfor ikke kombinere gode tilbud med en tidlig start på årets julegavehandel?! 
   Det er -10% på alle småvarer denne dagen i tillegg til andre utvalgte tilbud.
*Vi refunderer rabattene til de av dere som handler i vår store nettbutikk denne dagen: http://www.zanz.no
  
Alle som handler for over 500kr denne dagen er automatisk med i trekningen av et gavekort fra ZanZ, verdi 1500kr! Vinneren blir annonsert på vår FB side tirsdag 12.november. 
Mugtail- 3 for 2!
Mugtail-krusene er stadig populære julegaver. I år har det kommet 4 nye design slik at det i alt er 12 ulike kopper å velge imellom. Mange samler på de. De er like fine å bruke til varm drikke som til dekorative telyslykter. Dette er en gave både barn, kvinner og selv den mest ihuga  elgjeger vil kunne sette pris på;-) Du får 3 for prisen av 2 denne dagen! Ordiner pris 160,-pr stk.  

 
 
Vi holder litt lengre oppe denne dagen og vil servere gløgg og smaksprøver av ulike delikatesse-produkter fra Nicolas Vahè hele dagen. Håper vi ses! 
 
 
 
Utvidet åpningstid: kl 10-19
 
Førjulshilsen fra jentene hos ZanZ

1 kommentar:

  1. Så koselig:))
    Gleder meg masse til førjulskosen med Fabelaktig ♥
    Så fint for oss at det er julebutikk daaa:))

    Ha en fin fin søndag!

    SvarSlett

Vi blir så glade for en melding fra deg!